Preu reduït! Laxevac - Herbora - 100 grams

Fabricante:

Herbora Herbora

Laxevac - Herbora - 100 grams

213107

Nou

Facilita el teu trànsit intestinal de manera natural amb un blend equilibrat de plantes, sin i deliciosos sabors.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,74€

IVA inclòs

9,10€ IVA inclòs

-15%

7,74 € / 100 g

Més informació

Laxevac Herbora

Benestar digestiu, sabor i naturalitat a cada presa.

Què és el Laxevac Herbora?

Laxevac de Herbora és un complement en format de plantes trossejades, dissenyat per afavorir el trànsit intestinal de manera natural .

El seu ingredient principal és el sin , present en un 80%, una planta reconeguda per les seves propietats laxants. A més, es complementa amb flors d'hibisc, fruits de fonoll, arrel de regalèssia i fulles de menta, cadascun en un 5%. Aquests ingredients no només potencien l'efectivitat del producte, sinó que també aporten un sabor i una textura agradables per facilitar-ne el consum .

Presentat en una bossa Doypack de 100 grams, Laxevac és fàcil d'usar i portar , assegurant una experiència positiva per a l'usuari. És important destacar que cal tenir precaució i seguir les recomanacions dús, especialment per la presència de sin.

Ingredients:

Per presa:

Fulles de Sen (Cassia angustifolia Vahl.) 80%, Flors de Hibisc (Hibiscus sp.) 5%, Fruits de Fonoll (Foeniculum vulgare Miller.) 5%, Arrel de Regalèssia (Glycyrrhiza glabra L.) 5%, Fulles de Sen (Mentha piperita L.) 5%.

Com es pren el Laxevac Herbora?

Prendre de ½ a 1 culleradeta de preparat directament, acompanyada d'aigua o suc de fruites abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesInfusiones Plantas

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda