No hi ha productes
Ho compro
180645
Nou
Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
La salsa de soja s'ofereix com una alternativa més econòmica a l'tamari-shoyu ecològic de Mimasa. Aquest producte està elaborat amb la mateixa qualitat dels ingredients de l'tamari-shoyu ecològic de Mimasa (soja ecològica no transgènica, blat, aigua, sal marina i llavor de koji), però el seu procés de fermentació s'ha accelerat amb calor controlat, de manera que el producte està llest en una setmana. El resultat final és una salsa de soja amb la mateixa aroma i textura que el tamari-shoyu ecològic de Mimasa a un preu més assequible.
Aigua 54,2% de, soja no transgènica 15,4%, blat 15,4%, sal marina 14,0%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0,01%.
Valor nutricional (100 grams):
calories: | 71 Kcal |
proteïnes | 8.3 g |
greixos | 0,3 g |
Hidrats de carboni | 8,7 g |
sucres | 2 g |
Sodi | 0.0055 g |
sal | 13.75 g |
la Salsa de Soja, a l'igual que l'Tamari-Shoyu té, un sabor més suau que el Tamari i s'usa com amaniment en amanides, verdures, carns i peixos. Petites quantitats són suficients.
Envàs de 125 ml.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació