Fabricante:

Lagrimus Lagrimus

Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn - Lagrimus - 60 grams

223590

Nou

Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn, un deliciós assaonador en un envàs d'espècier molinet de 60 grams, combina la rica sal d'Odèn amb l'aroma fresca i terrosa de l'avet per realçar el sabor dels seus plats preferits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,09€

IVA inclòs
6,82 € / 100 g

Més informació

Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn Lagrimus

Aromatitza els plats amb l'essència de la muntanya.

Què és Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn Lagrimus?

La Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn és una exquisida combinació de sal d'Odèn i avet , presentada en un pràctic envàs d'espècier molinet de 60 grams.

Aquesta sal única i aromàtica s'obté de la fusió de la sal d'alta qualitat amb les notes fresques i terroses de l'avet . El sabor distintiu realça el perfil de sabor d'una varietat de plats, des de carns i peixos fins a verdures i amanides. El molinet facilita el seu ús, permetent triturar la sal a la mida desitjada i conservar la seva frescor i potència aromàtica.

Ingredients:

Sal d'Odèn i avet.

Com es fa servir Sal d'Avet d'Alta Muntanya Odèn Lagrimus?

  1. Obriu l'envàs de l'espècier molinet retirant la tapa.
  2. Agafeu el molinet per la part superior i inferior amb les dues mans.
  3. Gireu la part superior del molinet en sentit horari o antihorari mentre manté la part inferior estable. En girar, la sal d'avet es triturarà i caurà per la part inferior del molinet.
  4. Empolvoreu la quantitat desitjada de sal de farigola sobre els seus plats, amanides, carns, peixos, verdures o altres aliments que vulgui assaonar.

Recordeu que la sal d'avet pot ser més potent en sabor que la sal comuna, així que ajusteu la quantitat segons el seu gust personal i gaudiu del deliciós sabor i aroma que aporta als seus menjars.

Presentació:

Envàs d'espècier molinet de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda