Preu reduït! Oli de Neem Verge BIO - Terpenic Labs - 100 ml Expand

Oli de Neem Verge Bio - Terpenic Labs - 100 ml

Nou

Terpenic Labs Terpenic Labs

L'oli vegetal de Neem s'obté per pressió en fred i suau filtrat posterior de les llavors de l'arbre Melia Azadirachta L. Envàs de 100 ml.

Més detalls

9,59€

11,28€

-15%

Oli de Neem

L'oli vegetal de Neem s'obté per pressió en fred i suau filtrat posterior de les llavors de l'arbre Melia Azadirachta L. De la família de les Meliaceae - Mahagony. És originari del Sud de l'Índia, Sri Lanka i es conrea també en altres regions tropicals del globus encara que avui dia la principal producció de l'oli segueix sent a l'Índia. Conegut antigament per les seves propietats terapèutiques en la seva regió d'origen fa que sigui un dels olis més utilitzats en la Medicina Ayurveda.

Característiques i propietats:

Perfil lipídic de l'oli vegetal de Neem:

Nombre de Carbonisàcid GrasPercentatge (%)
C-16palmític14-18%
C-18esteàric15-20%
C-18: 1oleic40-55%
C-18: 2linoleic10-20%

Absorció: en massatge té absorció mitjana.

Olor: fort, especiat.

Color: Pot variar de groc fosc a gairebé negre.

La consistència és de líquid espès a semisòlid.

L'oli vegetal de Neem és ric en omegues li aporta propietats nutritives i emol·lients. Les llavors de Neem són riques en sofre així com altres components molt interessants com la Azadiractina (300-2500 ppm), Nimbino i Nimbidina. Aquesta composició fa de l'oli vegetal de Neem una bona: Antibacterià, antifúngic i antiparasitari.

Usos i aplicacions:  

* Ús extern: No es coneix toxicitat en el seu ús extern. A més dels usos de la medicina ayurveda és popular la seva utilització en tractaments de veterinària per acció repel·lent i insecticida a les nostres mascotes tant de puces com paparres, polls, ...

També molt utilitzat juntament amb arbre del te per a la pediculosi en infants i en adults.

La seva acció cosmètica resulta interessant en tractaments de l'acne, furóncols, sinergia per a pells grasses causa de les seves propietats antisèptiques i antifúngiques. També apareix en sinergies com a repel·lent de picades d'insectes.

L'oli vegetal de Neem s'afegeix s'utilitza en la fabricació de sabons artesans sent el seu índex de saponificació per a KOH: 194,50.

Té la propietat de repel·lir insectes com les arnes i àcars entre d'altres.

En forma de cremes i tractaments de pedicura i manicura serà molt útil ja que recordem que té propietats hidratants i nutritives més de la seva activitat terapèutica.

* La nostra recomanació: En Onicomicosi: Aplicar una gota d'Oli de Neem sobre l'ungla i cutícula amb un suau massatge fins a la seva absorció dues vegades al dia. Serveix igualment per micosis interdigitals.

Utilització: Aplicar sobre la zona a tractar realitzant un suau massatge.

Inci: Melia Azadirachta L. oil.

Presentació: Envàs de vidre topazi de 100 ml amb obturador.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 22/10/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.