Preu reduït! Oli Sec de Monoï - Plantis - 100 ml

Fabricante:

Plantis Plantis

Oli Sec de Monoï - Plantis - 100 ml

226542

Nou

Oli Sec de Monoï Plantis, enriquit amb flors de tiaré i oli de coco, hidrata i nodreix pell i cabell, deixant un acabat setinat i perfum suau.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,36€

IVA inclòs

15,95€ IVA inclòs

-10%

143,60 € / 100 ml

Més informació

Oli Sec de Monoï Plantis

Embelleix la teva pell i els cabells amb el toc lluminós i natural de l'Oli Sec de Monoï Plantis.

Què és Oli Sec de Monoï Plantis?

L'Oli Sec de Monoï Plantis és una joia de la cosmètica natural , obtingut mitjançant la maceració de flors de tiaré, una varietat exquisida de gardènia de Tahití, en oli de coco pur . Aquest procés, que s'estén per tres setmanes sota la llum del sol, permet infondre l'oli amb la delicada aroma de les flors, similar a la del gessamí, i concentrar-ne les propietats. Cada litre d'aquest preciós oli requereix almenys deu capolls de tiaré, recol·lectats just abans de florir per garantir la màxima frescor i potència .

L'oli de Monoï Plantis es distingeix per ser un hidratant no gras que deixa un acabat setinat a la pell i un suau perfum . La seva composició rica en ingredients naturals el converteix en un poderós aliat per a la hidratació, nutrició i suavització tant de la pell com del cabell . Capaç de restaurar el mantell hidrolipídic de la pell, aquest oli ofereix propietats calmants, regenerants i humectants excepcionals.

Ideal per al seu ús en diverses aplicacions, des d'hidratació profunda fins a massatges, banys relaxants i cura dels cabells, l'Oli de Monoï Plantis és un veritable multiusos. A més, aplicat després de l'exposició solar, ajuda a realçar i prolongar el bronzejat, atorgant una lluminosa resplendor a la pell . Aquest producte és una invitació a experimentar els secrets de bellesa de Tahití, brindant benestar i lluminositat natural.

Ingredients:

Isopropyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Isopropyl Myristate, Cocos Nucifera Oil, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Parfum, Linalool, Citronellol, Geraniol, Tocopherol, limonene, Citral. Sense conservants ni colorants. Sense parabens.

Com es fa servir Oli Sec de Monoï Plantis?

Ús extern. Aplicar sobre cos, rostre i cabells. Evitar el contacte amb els ulls i les mucoses.

  • Aplicació sobre el cos : es pot aplicar amb la pell seca o humida després de la dutxa mitjançant un massatge o després d'estar exposada al sol. També es pot utilitzar durant tot l'any per a una cura calmant i hidratant.
  • Aplicació sobre els cabells: aplicar tant a les puntes com a tot el cabell sec o humit. També es pot aplicar com una màscara capil·lar: deixar actuar sobre el cabell durant diverses hores, rentar amb xampú i esbandir bé.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda