Preu reduït! Skin Food Oli Sec Ultralleuger - Weleda - 100 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Skin Food Oli Sec Ultralleuger - Weleda - 100 ml

223866

Nou

L'Skin Food Oli Sec Ultralleuger de Weleda ofereix nutrició i lluminositat amb la seva fórmula lleugera i de ràpida absorció. Ideal per a pell normal a seca, rostre i cos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,68€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-8%

13,68 € / 100 ml

Més informació

Skin Food Oli Sec Ultralleuger Weleda

Il·lumina, nodreix i protegeix la teva pell de manera lleugera i eficaç.

Què és Skin Food Oli Sec Ultralleuger Weleda?

El Skin Food Oli Sec Ultralleuger de Weleda és una revolució en la cura de la pell . Dissenyat en format esprai per a una aplicació més còmoda i ràpida , aquest oli il·luminador ofereix tots els beneficis de la fórmula original de Skin Food, en una textura ultralleugera i de ràpida absorció .

A diferència d'altres olis, no deixa una sensació greixosa, aportant 24 hores d'hidratació i lluminositat natural . Els olis vegetals nutritius a la seva fórmula penetren profundament a la pell, regenerant la seva barrera protectora i protegint-la contra la sequedat. El resultat és una pell instantàniament hidratada, radiant i saludable. Adequat per a pells normals a seques, aquest producte multifuncional es pot utilitzar tant a la cara com al cos, ia més, pot funcionar com a il·luminador per ressaltar les àrees clau de la cara.

Ingredients (INCI):

Water (Aqua), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Alcohol denat., Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Betaine, Sea Salt (Maris Sal), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Recutita (Matricària) Flower Extract, Viola Tricolor Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Pentylene Glycol, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, Geraniol*. *D'olis essencials naturals o extractes de plantes.

Composició:

Aigua, Oli de llavor de gira-sol, Glicerina, Alcohol, estearat citrat (emulgent a partir d'olis vegetals i àcid cítric), oli de jojaba, betaïna, Extracte de: romaní, camomila, pensament silvestre, Extracte de flors de calèndula, oli vegetal de Tocopherol, Carbohidrats vegetals de Pentilenglicol, Olis essencials naturals i/o extractes de plantes Limonè, Linalol, Benzoat de bencil, Geraniol.

Com es fa servir Skin Food Oli Sec Ultralleuger Weleda?

Com que és una fórmula bifàsica cal agitar el producte prèviament a la seva utilització i posteriorment polvoritzar sobre la pell.

Presentació:

Envàs de 100 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda