Preu reduït! Holomega Antiestrès - Equisalud - 50 càpsules

Fabricante:

Equisalud Equisalud

Holomega Antiestrès - Equisalud - 50 càpsules

225882

Nou

És una avançada forma de vitamina C encapsulada en liposomes, cosa que garanteix una alta biodisponibilitat. Aquesta tecnologia assegura una absorció òptima, maximitzant els beneficis de la vitamina C al cos.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,46€

IVA inclòs

24,95€ IVA inclòs

-10%

0,45 € / ud

Més informació

Holomega Antiestrès Equisalut

Equilibri i Serenitat a Cada Càpsula d'Holomega.

Què és Holomega Antiestrès Equisalut?

Holomega Antiestrés d'Equisalud és un complement dissenyat per alleujar els efectes de l'estrès i promoure un estat de calma i benestar .

Aquest producte combina ingredients naturals i efectius com SerenzoTM (extracte de Taronja dolça), Melisa, GABA (Àcid gamma-aminobutíric), Lavanda, Ashwagandha i Magnesi marí, tots coneguts per les seves propietats relaxants i equilibrants .

SerenzoTM ajuda a reduir la irritabilitat i la tensió , mentre que la Melisa i la Lavanda aporten un efecte calmant. El GABA actua com un neurotransmissor que afavoreix la relaxació, i l'Ashwagandha és un adaptogen eficaç en la gestió de l'estrès . El Magnesi marí contribueix al funcionament normal del sistema nerviós .

Holomega Antiestrès és ideal per a persones que busquen una solució natural per manejar l'estrès quotidià, reduint la fatiga i millorant la qualitat de vida.

Ingredients:

SerenzoTM (Taronja dolça), Melissa, GABA, Lavanda, Ashwagandha, Magnesi marí.

Composició (per càpsula):

Composició per càpsula: SerenzoTM (extracte d'escorça de taronja dolça (Citrus sinensis) microencapsulat en goma d'acàcia, 20% limonè), 200 mg; SimagTM 55 (òxid de magnesi extret d'aigua de mar, 55% magnesi), 106 mg; melissa extracte (Melissa officinalis L.), 100 mg; ashwagandha extracte (Withania somnifera (L.) Dunal), 80 mg; GABA (àcid gamma-aminobutíric), 60 mg; lavanda extracte (Lavandula angustifolia Mill.), 50 mg. Excipient tecnològic: estearat de magnesi (antiaglomerant), cs Embolcall: polisacàrid d'origen vegetal (pululà).

Com es fa servir Holomega Antiestrès Equisalut?

Es recomana prendre 2 càpsules al dia, 1 al matí i una altra a la nit. Si fos necessari, es podrien prendre fins a 3 càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 50 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda