Preu reduït! N-3 Relax - Robis - 60 comprimits

N-3 Relax - Robis - 60 comprimits

173484

Nou

Troba la serenitat i l'equilibri amb la N-3 Relax de Robis, una barreja d'herbes naturals dissenyada per recolzar el somni natural i el benestar mental en moments de tensió.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,19€

IVA inclòs

10,65€ IVA inclòs

-51%

0,09 € / ud

Més informació

N-3 Relax Robis

Harmonia natural pels teus moments de tensió: descans i tranquil·litat mental en una càpsula.

Què és N-3 Relax Robis?

L'N-3 Relax de Robis és un suplement calmant i relaxant que combina quatre poderosos ingredients naturals coneguts per les seves propietats per promoure el descans i la tranquil·litat mental .

La Valeriana , coneguda per ajudar a mantenir un somni natural, és el component estrella d'aquesta barreja, donant suport a l'individu en situacions de tensió i estrès. La Pasiflora , part de la tradicional medicina natural per a la relaxació, acompanya la Valeriana en el seu propòsit.

S'afegeix la Salvia , que no només és apreciada per la seva aroma sinó també pels seus beneficis en la calma i benestar general, i la Lavanda , reconeguda per la seva contribució a la tranquil·litat i el somni reparador.

Junts, aquests ingredients creen una sinergia que afavoreix un estat de relaxació i un millor maneig de l'estrès diari.

Ingredients:

Valeriana pols (Valeriana officinalis), Passiflora pols (Passiflora incarnata L.) part aèria , Salvia pols (Salvia lavandulifolia Vahl.), fulla, Lavanda pols (Lavandula angustifolia Miller), antiaglomerants (goma aràbiga i dióx.

Com es fa servir N-3 Relax Robis?

Prendre 4 comprimits diaris ingerits amb una quantitat suficient d'aigua, repartits en dues preses, podent augmentar fins a 6 si fos necessari.

Presentació:

Envàs de 60 comprimits de 350 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda