Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Sal de l'Himàlaia Mòlta - Evicro Madal Bal - 1 kg

Sal de l'Himàlaia Mòlta - Evicro Madal Bal - 1 kg

184901

Nou

Envàs d'1 kg.

Més detalls

5,96€

IVA inclòs

6,60€ IVA inclòs

-9%

5,96 € / Kg
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Sal Mòlta de l'Himàlaia

La sal de vidre pura i natural ha estat exposada a enormes pressions durant milions d'anys, i com més elevada ha estat aquesta pressió més completa és l'estructura cristal·lina que s'ha generat. El cristall de roca té una geometria i una composició orgànica perfecta, però, la pedra no -els seus elements són de més gruix perquè no ha rebut la suficient pressió per consolidar una estructura cristalina-.

La sal de vidre recorre les mines de sal en artèries de color blanc transparent, rosat o de brillant vermell (filons), i ha cristal·litzat en aquelles zones on a causa de la pressió s'han pogut formar estructures cristal·lines. Els elements que conté la sal cristal·lina estan formats per petites partícules que les cèl·lules humanes poden absorbir i metabolitzar.

La sal de vidre en la seva forma perfecta es denomina també geomètricament Halit, i antigament se la denominava la sal dels reis perquè estava reservada únicament als aristòcrates.

Avui en dia, no resulta rendible l'explotació de la sal de vidre, perquè malgrat la seva puresa natural, únicament es troba de forma esporàdica i en petites venes (filons), fenomen que dificulta la seva explotació i elaborat industrial -en ocasions per cada 100 parts de sal gemma únicament pot aconseguir-se una part de sal de vidre-.

Presentació: Envàs de 1 kg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda