No hi ha productes
Ho compro
156749
Nou
Un toc picant amb oli d'oliva verge extra per a plats plens de sabor i qualitat.
Lliurament: 1 - 5 dies
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Desperta els teus sentits amb la Salsa de Tomàquet Picant Eco Cal Valls.
La Salsa de Tomàquet Picant Ressò de Cal Valls és una exquisida combinació d'ingredients seleccionats de cultiu ecològic i biodinàmic , la qual cosa garanteix un producte de la més alta qualitat i respectuós amb el medi ambient.
Aquesta salsa s'enriqueix amb oli d'oliva verge extra , obtingut mitjançant extracció en fred per preservar-ne totes les propietats nutritives i sabor autèntic . La pasteurització acurada assegura la conservació dels seus rics sabors i textures, mantenint intacta la seva frescor.
Ideal per als qui busquen afegir un toc picant i ple de caràcter als seus plats , aquesta salsa de tomàquet combina la intensitat del picant amb la suavitat de l'oli d'oliva verge extra, oferint una experiència culinària única i deliciosa. Perfecta per acompanyar pastes, pizzes, carns i verdures, o com a base per a sofregits i guisats especiats .
Puré de tomàquet** (85%), pebrot vermell**, oli d'oliva verge extra** 2,8%, concentrat d'atzavara*, sal
marina,all** i caiena* (0,2%).
**Procedent de l'agricultura ecològica i biodinàmica.
Valor energètic | 281KJ / 67kcal |
Greixos | <3,2 g |
Dels quals saturades | <1 g |
Hidrats de carboni | 9,6 g |
Fibra alimentària | 0,9 g |
Proteïnes | <0,9 g |
Sal | 0,72 g |
A punt per consumir.
Conservar en un lloc fresc i sec, a recer de la llum directa. Un cop obert,
conservar a la nevera.
Envàs de 350 grams.
Característiques | Producte Bio |
Cal Valls és una empresa familiar creada per Manuel Valls i Sanfeliu naturista des de ben jove, i que ha estat la base ideològica sobre la qual s'ha anat desenvolupant l'empresa.
L'empresa Cal Valls s'estructura en tres parts: la producció agrícola, l'elaboració de productes cultivats i la comercialització dels seus productes.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 14/05/2024
Més informació
Informació