Preu reduït! Tamari Bio - Mimasa - 1 litre Expand

Tamari Bio - Mimasa - 1 litre

Nou

Mimasa Mimasa
Salsa de soja fermentada amb llavors de koji en bótes de fusta entre 18 i 24 mesos.

Més detalls

25,94€

28,82€

-10%

tamari Ecològic

Salsa de soja fermentada sense blat. Elaboració tradicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.

El Tamari es distingeix per la seva riquesa en aminoàcids (un total de 18, molts dels quals són considerats essencials per a l'home).

Ingredients: Soja ecològica no transgènica 45,5%, aigua 40,55%, sal marina 11,75%, shochu ecològic salat (aigua, arròs, sal i llavors de koji) 2,64%, llavor de koji (Aspergillus orizae) <0,01%.

Origen: Japó.

Info + racetas: mimasa.net

Utilització: el Tamari té un sabor més fort que el Tamari-Shoyu i s'usa més per cuinar i, en menor mesura, com amaniment. Realça el sabor de les verdures, carns i peixos i una petita quantitat és suficient.

Valors nutricionals per 100 grams:

valor energètic 83 kcal
greixos0 g
De les quals saturats0 g
Hidrats de carboni7,2 g
Dels qualssucres 0,5 g
proteïnes 14 g
sal 5,17 g

ES-ECO-019-CT.

Presentació: Envàs de 1 litre.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Ofertes

Promoció vàlida fins al 25/09/2019

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Com comprar
    • Formes de pagament
    • Condicions de venda
    • Condicions d'ús
    • Política de privacitat
    • Condicions d'enviament
    • Descompte de benvinguda
    Accept

    Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.