Preu reduït! Depuratiu Bio Detox - Vitalart - 500 ml

Fabricante:

Vitalart Vitalart

Depuratiu Bio Detox - Vitalart - 500 ml

208815

Nou

Complement alimentari líquid a base d'extractes i macerats de gemmes que afavoreixen els processos naturals de depuració. Envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,68€

IVA inclòs

16,75€ IVA inclòs

-18%

2,74 € / 100 ml

Més informació

Depuratiu Bio Detox de 500 ml

Complement alimentari que afavoreix els procés naturals de depuració

Què és el Depuratiu Bio Detox de 500 ml?

Complement alimentari líquid a base d'extractes i macerats de gemmes que afavoreixen els processos naturals de depuració. Amb fonoll que ajuda a la digestió i eliminació.

La saba de bedoll s'utilitza tradicionalment per a la cura de les vies urinàries i per afavorir la diüresi. S'associa a macerats de gemmes com el bedoll, ric en flavonoides amb propietats diürètiques i detoxificantes i extractes de plantes ecològics com la cúrcuma i el card marià d'acció hepatoprotectora.

Recomanem complementar Vitalart Depuratiu Bio Detox un mínim de 2 vegades a l'any coincidint amb els canvis d'estació o abans de començar una dieta d'aprimament o depurativa. No recomanat en dones embarassades o en període de lactància. Aquesta desaconsellat el seu ús en casos d'insuficiència cardíaca o renal.

Ingredients:

INGREDIENTS 40 ml Saba de Bedoll (Betula pendula) * 3990 mg Extracte aquós d'arrel de Malví * 324 mg ** Macerat de gemmes de Bedoll * 322 mg Macerat de gemmes de Romaní * 322 mg Macerat de gemmes de Castanyer * 322 mg Macerat de rovells d'Groseller negre * 322 mg Macerat de rovells d'Figuera * 322 mg Extracte aquós d'arrel de Dent de lleó * 252 mg ** Extracte aquós de flor de Sauco * 252 mg ** Extracte aquós de fruit de Card marià * 210 mg * * Suc de Espino groc * 204 mg Extracte aquós de Fonoll * 151 mg ** Extracte aquós de rizoma de gingebre * 120 mg ** Extracte aquós de Fumaria * 120 mg ** Macerat de gemmes de Lantana * 120 mg Extracte aquós de Cúrcuma * 120 mg ** Extracte aquós de baia de Gavarrera * 120 mg ** Extracte aquós de pell de Llimona * 100 mg ** Extracte aquós de fulla d'Ortiga * 50 mg ** EA: Extracte aquós EAG: Extracte hidroalcohòlic glicerinat

* Ingredient d'agricultura ecològica

** dosi equivalent a planta seca.

Com s'usa el Depuratiu Bio Detox de 500 ml?

Agitar abans de prendre. Adults, 40 ml / dia dissolts en un got d'aigua o si es vol en una ampolla i beure al llarg del dia. Un cop obert es recomana conservar-ho en la nevera.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand


Vitalart és l'art de recuperar la vitalitat. És una marca que aporta eficàcia, seguretat, vitalitat i naturalitat.


Compromesos amb la salut, els complements alimentaris Vitalart tenen cura dels aspectes que més repercuteixen en la nostra qualitat de vida. I ho fan aprofitant els millors recursos que la natura ens ofereix.


Más

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda