Preu reduït! Detox Complex - Nutralie - 90 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Detox Complex - Nutralie - 90 càpsules

226507

Nou

Detox Complex de Nutralie, amb carxofa, rave negre, turó i vitamines B, recolza la detoxificació natural i el metabolisme energètic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,24 € / ud

Més informació

Detox Complex Nutralie

Purifica el teu cos i revitalitza la teva energia amb Detox Complex.

Què és Detox Complex Nutralie?

Detox Complex de Nutralie és un complement alimentari dissenyat per donar suport als processos de depuració i neteja de l'organisme . Aquest producte 100% natural i vegà combina amb mestria les propietats detoxificants de la carxofa i el rave negre, plantes conegudes per la seva capacitat per estimular la funció hepàtica i facilitar l'eliminació de toxines .

La fórmula s'enriqueix amb turó, un nutrient essencial que contribueix al metabolisme dels greixos i al manteniment d'una funció hepàtica normal , així com amb les vitamines B1 i B6, i aquesta última és fonamental per al metabolisme energètic normal i el funcionament òptim del sistema nerviós.

Detox Complex està pensat per a aquells que busquen un suport natural a la seva rutina de cura personal, oferint un impuls vital cap a un benestar més saludable i equilibrat.

Ingredients:

Extracte sec de Carxofa (Cynara scolymus L., fulles), extracte sec Rave negre (Raphanus sativus L., arrel), càpsula: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), extracte sec Groseller negre (Ribes nigrum L., e) càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), extracte sec Dent de Lleó (Taraxacum officinale (L.) Weber ex FH Wigg., arrel), extracte sec Escaramujo (Rosa canina L., fruit), extracte sec Cardo mariano (Silybum marianum (L.) Gaertn., llavor), extracte sec de Castanyer d'índies (Aesculus hippocastanum L., llavor), extracte sec Ortiga (Urtica dioica L., fulla), extracte sec Fonoll (Foeniculum vulgare Mill., llavor), extracte sec Papaya papaia L., fruit), bitartrat de turó, antiaglomerants (estearat de magnesi i diòxid de silici), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), clorhidrat de tiamina (vitamina B1).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 3 càpsules VRN* %
Vitamina B6 – Clorhidrat de piridoxina 1,15 mg 82,27%
Vitamina B1 – Hidroclorur de tiamina 0,8 mg 72,73%
Escaramoll fruit Extracte Sec 70% vitamina C 90 mg 63 mg 78,75%
Turó bittartracte 30 mg
Carxofa fulles Extracte Sec 2,5% cinarina 675 mg
Rave Negre arrel extracte sec ràtio 5:1 375 mg
Groseller negre (cassis) fulles extracte sec 10:1 210 mg
Dent de Leon arrel Extracte Sec 16% inulina 105 mg
Cardo Mariano llavors Extracte Sec 80% silimarina, 30% Silibina & Isosilibina 90 mg
Castanyer d'Índies llavors Extracte Sec 20% Aescina 60 mg
Ortiga fulles Extracte Sec 1% silice, ràtio 10:1 60 mg
Fonoll llavor extracte sec 10:1 60 mg
Papaia Fruit Ext. Sec 40:1 60 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Detox Complex Nutralie?

Prendre 3 càpsules al dia amb aigua.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda