Preu reduït! Espirulina & Chlorella - Nutralie - 180 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Espirulina & Chlorella - Nutralie - 180 càpsules

226516

Nou

Espirulina & Chlorella de Nutralie, riques en proteïnes i fitonutrients, donen suport a la salut, l'energia i la desintoxicació, ideals per a vegans i vegetarians.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

21,17€

IVA inclòs

24,90€ IVA inclòs

-15%

0,12 € / ud

Més informació

Espirulina & Chlorella Nutralie

Potencia el teu benestar amb la força verda d´Espirulina & Chlorella.

Què és Espirulina & Chlorella Nutralie?

Espirulina & Chlorella de Nutralie és un complement alimentari que combina dues de les fonts més potents i nutritives d'algues: l'espirulina i la chlorella.

L'espirulina, una alga unicel·lular de color blau verdós, és reconeguda pel seu alt contingut proteic , que representa el 60% de la seva composició, fent-ne una excel·lent font de proteïnes vegetals. D'altra banda, la chlorella, igualment rica en proteïnes i aminoàcids essencials, destaca per la seva capacitat per recolzar la desintoxicació de l'organisme , a més de contenir antioxidants, betacarotè i una àmplia gamma de fitonutrients .

Aquest poderós duo nutricional ofereix un ampli espectre de beneficis per a la salut, incloent-hi el reforç del sistema immunològic, la millora de l'energia i la vitalitat, i el suport a una dieta equilibrada . Apte per a vegans i vegetarians, Espirulina & Chlorella de Nutralie és una elecció excel·lent per als que busquen millorar la seva nutrició i benestar general amb productes naturals i sostenibles.

Ingredients:

Alga Espirulina pols (Spirulina platensisx (Gomont) Geitler, alga unicel·lular), Alga Chlorella pols (Chlorella pyrenoïdosa H. Chick, alga unicel·lular), càpsula: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), agent de càrrega ( silici i estearat de magnesi). Conté sulfits.

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 3 càpsules
Alga Espirulina Pols 60% proteïnes 900 mg
Alga Chlorella Pols 50% proteïnes 900 mg

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Espirulina & Chlorella Nutralie?

Prendre 3 càpsules al dia amb un got daigua.

Presentació:

Envàs de 180 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda