Preu reduït! Curry en pols Ressò - Energy Feelings - 200 grams

Curry en pols Ressò - Energy Feelings - 200 grams

225949

Nou

Curry en Pols Eco Energy Feelings, deliciós i saludable, millora la digestió, antioxidant, enforteix la immunitat, sense gluten ni additius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

8,55€

IVA inclòs

9,00€ IVA inclòs

-5%

4,28 € / 100 g

Més informació

Curri en pols Eco Energy Feelings

Sabor Exòtic i Beneficis Saludables amb El nostre Curry Eco.

Què és Curry en pols Eco Energy Feelings?

Curry en Pols Ressò d'Energy Feelings és una barreja d'espècies amb un deliciós sabor, ideal per enriquir una varietat de plats, especialment salses de curri .

Aquest producte, certificat ecològicament, no només afegeix un gust exquisit als menjars, sinó que també aporta beneficis per a la salut. És reconegut pels seus efectes positius en la digestió i les seves propietats antioxidants que ajuden a enfortir el sistema immunològic . A més, el consum regular pot minimitzar els símptomes de l'artritis i contribuir al retard de l'envelliment.

Aquest curri en pols és lliure de gluten i altres al·lergògens, no ha estat sotmès a irradiació ni a tractaments d'altes temperatures, preservant així la seva qualitat i propietats. És una font rica en antioxidants i ha passat per rigorosos controls de qualitat , incloent proves microbiològiques, micotòxiques i de metalls pesants. Sense additius, agents de càrrega ni excipients, és una opció saludable i natural per realçar els plats.

Ingredients:

Cúrcuma en pols (Cúrcuma longa) *, llavor de coriandre*, fonoll*, pebre negre*, llavors de mostassa*, comí* (*) amb certificat ecològic.

Composició (per 100 grams):

Curry en pols 100g
ENERGIA Kcal/Kj 337
GREIXOS g 13,1
de les quals saturades g 2,0
HIDRATS DE CARBONI g 58,2
dels quals sucres g 2,0
FIBRA g 28,0
PROTEÏNES g 11,5
SAL g 0,45

Com es fa servir Curry en pols Eco Energy Feelings?

Es pot utilitzar per assaonar verdures rostides, sopes en puré, hummus, amanida d'ou i fins i tot crispetes de blat de moro. Afegiu-vos a adobs, carns, aus, peix, verdures, arròs. Us donarà a una recepta corrent un toc de calidesa i profunditat.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda