Preu reduït! Farigola en pols Eco - Energy Feelings - 200 grams

Farigola en pols Eco - Energy Feelings - 200 grams

225958

Nou

Farigola en Pols Eco Energy Feelings, aromàtica i saludable, ideal per enfortir la immunitat i la digestió, apte per a dietes vegetarianes i veganes.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,93€

IVA inclòs

11,50€ IVA inclòs

-5%

5,47 € / 100 g

Més informació

Farigola en pols Eco Energy Feelings

Enriqueix la teva Cuina amb l'Aroma i Beneficis de la Farigola en Pols Eco d'Energy Feelings.

Què és Farigola en pols Eco Energy Feelings?

La Farigola en Pols Eco d'Energy Feelings és un condiment essencial en qualsevol cuina, destacant per la seva alta biodisponibilitat i llarga conservació .

Aquesta farigola d'origen ecològic té un sabor molt aromàtic, perfecte per enriquir una àmplia varietat de plats . Amb propietats antisèptiques i una alta capacitat antioxidant , és útil per alleujar la inflamació i protegir el sistema immunològic .

Ric en fibra i baix en greix i sodi, aquesta farigola és ben tolerada a nivell digestiu i s'adapta perfectament a dietes vegetarianes i veganes. Certificat ecològicament i lliure de GMO, garanteix la màxima qualitat sense la presència d'additius, colorants, endolcidors artificials, conservants, agents de càrrega, aglutinants o altres excipients. La seva incorporació a la dieta diària no només realça el sabor dels aliments, sinó que també aporta beneficis saludables.

Ingredients:

100% Farigola ecològica (Thymus vulgaris).

Informació nutricional:

Farigola en pols 100g
ENERGIA Kcal/Kj 276/1156
GREIXOS g 7
de les quals saturades g 3
HIDRATS DE CARBONI g 64
dels quals sucres g 2
FIBRA g 37
PROTEÏNES g 9
SAL g 0,06

Com es fa servir Farigola en pols Eco Energy Feelings?

Combina bé amb altres plantes aromàtiques com el romaní o el llorer. És un condiment que potencia el sabor dels aliments, per la qual cosa és utilitzat en guisats tradicionals de carns, peix poc grassos i algunes verdures, també en adobs o en la preparació de confitats.

Te de farigola: col·loca en una olla o cassola 1 cullerada sopera de farigola en pols i 1 tassa d'aigua. Es deixa bullir de 1 a 3 minuts. Es filtra amb una tela per eliminar els residus. Es deixa refredar i llest. Prendre de dos a tres (tasses) al dia, preferiblement després dels àpats principals.

Presentació:

Envàs de 200 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio, Sense gluten, Sense Lactosa

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda