Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Especier Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt - La Bona Salut - 75 grams

224559

Nou

Especier metàl·lic robust i elegant, farcit amb pebre blanc mòlt de sabor delicat, ideal per realçar els teus plats sense alterar la seva estètica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,95€

IVA inclòs
3,93 € / 100 g

Més informació

Especier Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt

Elegància i sabor a cada gir.

Què és Especier Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt?

Aquest especier metàl·lic no és només un contenidor, sinó una declaració d'estil a la cuina. Fabricat amb materials d´alta qualitat, presenta un disseny robust i elegant que s´adapta a qualsevol decoració, des de la més moderna fins a la més clàssica. La seva construcció metàl·lica garanteix durabilitat i resistència al pas del temps, protegint la frescor i l'aroma de les espècies al seu interior.

Dins l'espècier trobaràs pebre blanc mòlt , conegut pel seu sabor delicat i lleugerament menys picant que la seva contrapart negra. El pebre blanc és ideal per a plats que requereixen un sabor suau i una estètica neta, ja que els seus fins grans no alteren el color de les preparacions.

Ja sigui per assaonar una cremosa salsa beixamel o per donar-li aquest toc distintiu a una sopa, aquest pebre mòlt és un complement culinari essencial.

Ingredients:

Pebre Blanc mòlt.

Com es fa servir l'Espeixer Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt?

Al moment d'utilitzar el pebre blanc a les teves receptes, gira l'espècier cap per avall i agita'l suaument sobre el plat o la preparació. Les escletxes de la tapa dosificadora permetran que el pebre surti en diferents quantitats, segons el tipus de escletxa que triïs, proporcionant un control precís de la quantitat de pebre que vols afegir als teus plats.

Presentació:

Envàs d'1 especier platejat, d'acer inoxidable, tancament hermètic. Amb tapa exterior i tapa dosificadora amb dos tipus de escletxes. Conté 75 grams de pebre blanc.

Mesures: aprox. 5 x 5 x 7 cm.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda