Fabricante:

La Bona Salut La Bona Salut

Especier Metàl·lic amb Pebre Negre mòlt - La Bona Salut - 65 grams

224558

Nou

Especier metàl·lic de disseny contemporani, ple de pebre negre mòlt, essencial per aportar un toc picant i aromàtic a les teves creacions culinàries.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,90€

IVA inclòs
4,46 € / 100 g

Més informació

Especier Metàl·lic amb Pebre Negre mòlt

Disseny i sabor, en perfecta harmonia.

Què és Especier Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt?

L'espècier metàl·lic que presentem és una combinació perfecta de funcionalitat i disseny. Confeccionat en metall d'alta qualitat, la seva estructura brinda una estabilitat i resistència impecables, assegurant que les espècies al seu interior es mantinguin fresques i protegides de factors externs . El seu acabat brillant i disseny contemporani el converteixen en un accessori distintiu a qualsevol cuina, ressaltant no només per la seva aparença sinó també pel seu contingut.

Al seu interior, el pebre negre mòlt es presenta com a protagonista. Aquesta espècie, coneguda pel seu sabor picant i aroma característica , és un bàsic en la gastronomia mundial. El pebre negre mòlt afegeix profunditat i un toc picant als teus plats , des de simples amanides fins a guisats complexos. La seva mòlta fina garanteix una distribució uniforme, permetent controlar la intensitat de sabor en cada preparació.

Ingredients:

Pebre Negre mòlt.

Com es fa servir l'Espeixer Metàl·lic amb Pebre Blanc mòlt?

Al moment d'utilitzar el pebre blanc a les teves receptes, gira l'espècier cap per avall i agita'l suaument sobre el plat o la preparació. Les escletxes de la tapa dosificadora permetran que el pebre surti en diferents quantitats, segons el tipus de escletxa que triïs, proporcionant un control precís de la quantitat de pebre que vols afegir als teus plats.

Presentació:

Envàs d'1 especier platejat, d'acer inoxidable, tancament hermètic. Amb tapa exterior i tapa dosificadora amb dos tipus de escletxes. Conté 65 grams de pebre negre.

Mesures: aprox. 5 x 5 x 7 cm.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda