Preu reduït! Calmia Dia - WeBotanix - 60 càpsules

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Calmia Dia - WeBotanix - 60 càpsules

226368

Nou

Calmia Dia WeBotanix, equilibri i vitalitat amb ashwagandha, safrà, rhodiola, triptòfan i vitamina B6. Enforteix el sistema nerviós i millora la funció psicològica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,36€

IVA inclòs

23,95€ IVA inclòs

-15%

0,34 € / ud

Més informació

Calmia Dia WeBotanix

Equilibri Natural pel teu Benestar Diari.

Què és Calmia Dia WeBotanix?

Calmia Dia WeBotanix és un complement alimentari innovador, dissenyat per brindar equilibri i vitalitat a l'organisme . Formulat amb una barreja exclusiva de proteïna de cànem, extractes vegetals, L-Triptòfan i Vitamina B6 , aquest producte és l'aliat perfecte per al bon funcionament del sistema nerviós i el manteniment d'una funció psicològica òptima .

Entre els seus ingredients actius hi ha l'Ashwagandha Shoden®, conegut per la seva capacitat per millorar la resistència a l'estrès ; el safrà, que contribueix a l'equilibri emocional; l'extracte de Rhodiola Rosea, que promou la vitalitat i el rendiment mental; el L-Triptòfan, precursor de la serotonina, essencial per al benestar emocional; i la Vitamina B-6, crucial a la síntesi de neurotransmissors. Cada component ha estat seleccionat amb cura per oferir un efecte sinèrgic que afavoreixi un estat d'ànim positiu i una major vitalitat diària .

Ingredients:

Extracte sec d'Ashwagandha Shoden® (Withania somnífera-arrel seca i fulles) 35% de witanòlids, proteïna de cànem, L-triptòfan, extracte sec de Rhodiola rosea (Rhodiola rosea-arrel), extracte sec d'Aza , agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), agent antiaglomerant (estearat de magnesi) i clorhidrat de piridoxina (vitamina B6). Càpsula: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Pot contenir traces de gluten, llet, ous, peix, sulfits, api i soja.

Com es fa servir Calmia Dia WeBotanix?

Prendre 1 o 2 càpsules al dia. Amb esmorzar i/o amb sopar.

**Prendre mínim durant 2 mesos.

Pots combinar-ho amb Calmia Nit -> Una càpsula de Calmia Dia per esmorzar i una de Calmia Nit mitja hora abans de dormir.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda