Preu reduït! Calmia Nit - WeBotanix - 60 càpsules

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Calmia Nit - WeBotanix - 60 càpsules

226365

Nou

Calmia Nit WeBotanix, amb melatonina, GABA, i extractes vegetals, afavoreix el descans i ajuda a agafar el son. Ideal per combatre l'estrès i millorar la nit.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,18€

IVA inclòs

15,50€ IVA inclòs

-15%

0,22 € / ud

Més informació

Calmia Nit WeBotanix

El teu Aliat per a Nits de Descans Profund.

Què és Calmia Nit WeBotanix?

Calmia Nit WeBotanix és un complement alimentari especialment formulat per afavorir un descans profund i ajudar a agafar el son, ideal per a persones que enfronten situacions d'estrès i ansietat que afecten la qualitat del seu somni .

Amb una composició única que inclou melatonina, proteïna de cànem, GABA, i extractes vegetals com cànnabis, rosella de Califòrnia i llúpol, aquest producte ofereix una solució integral per millorar el descans nocturn . La melatonina contribueix a disminuir el temps necessari per agafar el son, mentre que el GABA, un neurotransmissor inhibidor, ajuda a promoure la relaxació del sistema nerviós . Els extractes de rosella de Califòrnia i llúpol són reconeguts per les seves propietats sedants, complementant l'acció de la melatonina i el GABA. Aquest complement està recomanat per als que busquen millorar la seva qualitat de son, facilitant un descans reparador que resulta essencial per al benestar físic i mental .

Ingredients:

Extracte sec de Rosella califòrnica (Eschscholzia Californica-part aèria) 0,2% d'alcaloides, extracte sec de Llúpol (Humuluslupulus-flor) 4% de flavones, proteïna de cànem, àcid gamma-aminobutíric (GABA), àcid gamma-aminobutíric (GABA) microcristal·lina), antiaglomerant (estearat de magnesi) i melatonina. Càpsula: Agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Pot contenir traces de gluten, llet, ous, peix, sulfits, api i soja.

Com es fa servir Calmia Nit WeBotanix?

Prendre una càpsula mitja hora abans de dormir.

Pots combinar-ho amb Calmia Dia-> Una càpsula de Calmia Dia per esmorzar i una de Calmia Nit mitja hora abans de dormir.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda