Preu reduït! Oli per a la cara i cos Goji - L'Erbolario - 90 ml

Fabricante:

L'Erbolario L'Erbolario

Oli per a la cara i cos Goji - L'Erbolario - 90 ml

157181

Nou

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui. Envàs amb comptagotes de 90 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

40,77€

IVA inclòs

44,80€ IVA inclòs

-9%

45,30 € / 100 ml

Més informació

Oli per a la cara i cos Goji

Amb extractes biològics de Baies de Goji i Maqui.

El nom Goji deriva d'una aproximació de la pronunciació d'un terme xinès que vol dir baia. És propi en aquests petits fruits ovals on s'amaguen les nombroses propietats que conté ara el nostre Oli doblement especial: sedós sobre la pell de la cara, vellutat sobre el cos. Un Oli lleuger, que aporta a la pell del cos un important tractament fins ara reservat només per a la cara.

L'extracte oliós d'aquest tractament és obtingut de la maceració dels fruits de Goji i Maqui a l'Oli de Gira-sol Biològic. El resultat és una ànima amb una consistència lleugera i setinada que aporta a l'epidermis de la cara i el cos una hidratació profunda i una renovada elasticitat. És la Vitamina E obtinguda de les llavors de la Soja la que s'encarrega de protegir la integritat de les membranes cel·lulars i preveu l'envelliment cutani en sinergia amb la fracció insaponificable de l'Oli d'Oliva que aporta tonicitat i frescor.

Utilització: Sobre la cara, aplicar poques gotes abans de la vostra crema, al matí ia la nit. Sobre el cos, fer massatges sobre la pell encara lleugerament humida, després del bany o la dutxa.

Presentació : Envàs amb comptagotes de 90 ml a PETHP

L'Oli per a Cara i cos es produeix en condicions higièniques òptimes. Els seus components, rigorosament seleccionats, són sotmesos a controls microbiològics fisicoquímics extremament rigorosos.

Control del contingut de 7 metalls* per reduir els riscos d'al·lèrgia i protegir així les pells més sensibles. *(Niquel, Plom, Arsenic, Cadmi, Mercuri, Antimoni i Crom)

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda