Preu reduït! SPM Remedy Cannagyn - WeBotanix - 30 ml

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

SPM Remedy Cannagyn - WeBotanix - 30 ml

226371

Nou

Alleugeriment natural de l'SPM amb extractes de plantes i vitamines. Afavoreix l'equilibri hormonal per a un benestar integral. Vegà, sense gluten ni lactosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

22,91€

IVA inclòs

26,95€ IVA inclòs

-15%

76,37 € / 100 ml

Més informació

SPM Remedy Cannagyn WeBotanix

Naturalitat i Equilibri pels teus Cicles.

Què és SPM Remedy Cannagyn WeBotanix?

SPM Remedy Cannagyn WeBotanix és un complement alimentari innovador, creat per oferir alleugeriment i benestar a dones afectades per la síndrome premenstrual (SPM).

Aquesta fórmula avançada combina extractes de plantes seleccionades i vitamines essencials , dirigides específicament a mitigar tant els símptomes físics com psicològics associats amb l'SPM i promoure un equilibri hormonal saludable .

Cada ingredient ha estat curosament elegit per la seva capacitat per contribuir a la regulació del cicle femení i donar suport al benestar general. SPM Remedy és una opció conscient per a aquelles que busquen una alternativa natural i eficaç per manejar els reptes de l'SPM , sent un producte apte per a vegans, lliure de gluten i lactosa, garantint la seva accessibilitat i respecte per diverses preferències dietètiques.

Ingredients:

Aigua purificada, extracte de sauzgatillo (Vitex agnus-castus – fruit), oli d'onagra (Oenothera biennis), extracte de camamilla (Matricaria chamomilla – flor), oli de cànem (Cannabis sativa), extracte de fenogrec (Trigonella foenum-graum) llavor), extracte d'ashwaganda (Withania somnífera – arrel), polisorbat 80, aroma de mango, vitamina B6 (Piridoxina HCl), goma xantana, glucosids de steviol, sorbat potàssic, benzoat sòdic, antioxidant (tocoferol2), vitamina .

Com es fa servir SPM Remedy Cannagyn WeBotanix?

Prendre 10 gotes (0,5 ml) al dia dissolt amb aigua o suc. Es recomana un ús continuat. Algunes dones poden trigar 3 o 4 mesos a notar-ne els efectes.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda