Preu reduït! Vital Sport Testox - WeBotanix - 60 càpsules

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Vital Sport Testox - WeBotanix - 60 càpsules

226389

Nou

Mantingues els teus nivells de testosterona amb fenogreco, ashwagandha, zinc i més. Millora el teu rendiment i el teu benestar. Apte per a vegans.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,51€

IVA inclòs

22,95€ IVA inclòs

-15%

0,33 € / ud

Més informació

Vital Sport Testox WeBotanix

Fortalesa i Equilibri Hormonal per a l'Home Modern.

Què és Vital Sport Testox WeBotanix?

Vital Sport Testox WeBotanix és un complement alimentari dissenyat per donar suport al manteniment de nivells normals de testosterona , un factor crucial per al benestar masculí a partir dels 30-40 anys , moment en el qual la testosterona comença a disminuir naturalment un 2% anualment.

Formulat amb una potent barreja d'ingredients naturals com fenogrec, ashwagandha KSM-66, coleus forshkolii, bròquil, zinc, vitamina K i coenzim Q10, Testox millora tant el rendiment físic com psicològic.

Cada ingredient ha estat seleccionat per les seves propietats específiques, que van des d'antioxidants i adaptògens fins a minerals essencials, contribuint a l'equilibri hormonal, la salut òssia i la protecció antioxidant . Aquest producte és essencial no només per a esportistes que busquen optimitzar-ne el rendiment, sinó també per a qualsevol home interessat a mantenir la seva salut física i mental , prevenint problemes associats amb el descens de testosterona.

Ingredients:

Extracte sec de Fenogrec (Trigonella foenum-graecum L., llavors), agent de càrrega: cel·lulosa microcristal·lina, extracte sec d'Ashwagandha KSM-66® (Withania somnífera, arrel) 5% de witanòlids, proteïna de cànem (C. llavors), extracte sec de Coleus forshkolii (Plectranthus barbatus Andrews., part aèria), extracte sec de Bròquil (Brassica oleracea var. Italica Plenck, brots), sulfat de zinc, menaquinona (vitamina K2-MK7), antia àcids grassos i coenzim Q10. Càpsula (agent de recobriment: hidroxipropilmetilcel·lulosa).

Pot contenir traces de gluten, llet, ous, peix, sulfits, api i soja.

Com es fa servir Vital Sport Testox WeBotanix?

Prendre 1 càpsula al dia, preferiblement abans de dormir.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda