Preu reduït! Vegan Protein - WeBotanix - 768 grams

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Vegan Protein - WeBotanix - 768 grams

226387

Nou

Proteïnes vegetals, probiòtics i enzims digestius per a una nutrició òptima i digestió fàcil. Ideal per a vegans, sense gluten ni lactosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

30,56€

IVA inclòs

35,95€ IVA inclòs

-15%

3,98 € / 100 g

Més informació

Vegan Protein WeBotanix

Potència Vegetal per a la Nutrició Diària.

Què és Vegan Protein WeBotanix?

Vegan Protein WeBotanix és un complement alimentari revolucionari que combina proteïnes vegetals d'alt valor biològic amb probiòtics i enzims digestius DigeZyme®, dissenyat per oferir una nutrició òptima i afavorir la digestió i assimilació de les proteïnes .

Aquest producte és l'elecció perfecta per als que segueixen una dieta vegana o busquen alternatives vegetals de proteïna, ja que conté proteïna de cànem, arròs i pèsol , una combinació que assegura un perfil complet d'aminoàcids essencials per a l'organisme.

A més, la inclusió de probiòtics i enzims digestius millora la salut gastrointestinal i optimitza l'absorció de nutrients , fent de Vegan Protein una solució integral per al suport nutricional. Sense gluten i sense lactosa, aquest complement és segur i accessible per a consumidors amb diverses necessitats dietètiques.

Ingredients:

Proteïna de pèsol, proteïna d'arròs, proteïna de cànem (cannabis sativa-llavor), cacau desgreixat en pols, aroma, barreja enzimàtica Digezyme ® (amilasa, proteasa, cel·lulasa, lactasa i lipasa), barreja de microorganismes (Lactobacilusacidó) , clorur sòdic, edulcorant (glucòsids d'esteviol), piridoxina HCl (vitamina B6)

Com es fa servir Vegan Protein WeBotanix?

Afegir els 32 g (aproximadament 3 cacets rasos) en 150-200 ml d'aigua fresca i agitar fins a la seva dissolució completa.

Presentació:

Envàs de 768 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda