Preu reduït! Antiestrès Gummies - Dielisa - 60 gummies

Fabricante:

Dietisa Dietisa

Antiestrès Gummies - Dielisa - 60 gummies

226667

Nou

Complement amb extractes de Rosella, Rodiola, Lavanda i vitamines, per a un alleugeriment natural de l'estrès. Sabor mora.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,44€

IVA inclòs

16,95€ IVA inclòs

-14%

0,24 € / ud

Més informació

Antiestrès Gummies Dielisa

Troba la teva oasi de calma a cada gummy amb Dielisa Antiestrés.

Què és Antiestrès Gummies Dielisa?

Antiestrès Gummies de Dielisa són un innovador complement alimentari dissenyat per ajudar a combatre l'estrès i promoure la relaxació .

Formulats amb una barreja sinèrgica d'extractes naturals de Amapola, Rodiola i Lavanda , coneguts per les seves propietats calmants i adaptogèniques , aquests gummies treballen per equilibrar i millorar la resposta del cos davant de situacions de tensió.

Enriquits amb vitamines essencials i sense sucres afegits , empren edulcorants per oferir un agradable sabor a mora, fent del seu consum no només un acte de cura personal sinó també un moment plaent. Perfectes per als que busquen una solució natural i pràctica per gestionar el ritme de vida actual, Antiestrés Gummies són l'aliat ideal per mantenir la serenitat i el benestar en el dia a dia .

Ingredients:

Edulcorants (xarop de maltitol, xarop de sorbitol, sorbitol), gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), extracte sec de Lavanda (Lavandula angustifolia Mill., flor), extracte sec de Rodiola (Rhodiola rosea L., extracte sec de Rosella (Papaver rhoeas L., pètal), colorants (antocianines), aroma natural, oli de coco, maltodextrina, corrector d'acidesa (citrat trisòdic), vitamines (vitamina B6, vitamina B12), agent de recobriment (cera de carnaúba).

Composició:

Component Quantitat per dosi diària (2 gummies) % VRN*
Extracte sec de Rodiola 60 mg
Extracte sec de Lavanda 60 mg
Extracte sec de Amapola 44,8 mg
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Vitamina B12 0,75 μg 30%

*VRN: Valors de Referència de Nutrients

Com es fa servir Antiestrès Gummies Dielisa?

Prendre 2 gummies al dia.

En cas de malaltia, embaràs o lactància, consulteu prèviament el metge. No apte en persones amb galactosèmia. Un consum excessiu pot produir efectes laxants.

Presentació:

Envàs de 60 gummies.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand


L'empresa Dietisa va ser fundada el 1962 pel Dr. Puigvert, uròleg de prestigi universal.


Dietisa, innovació responsable per a la teva salut des de 1962


L'objectiu de Dietisa era donar oferir recursos naturals documentats i elaborats segons criteris moderns i científics a metges i altres professionals de la salut.


Ara Dietisa està integrada en el grup Nutrition & Santé, empresa líder en dietètica en l'àmbit europeu, fundada a França el 1972 i que actualment compta amb 10 centres de producció i 1700 treballadors que donen suport de primer nivell tant a professionals de la salut com a consumidor.


Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda