Preu reduït! Valeriana Extracte - Integralia - 50 ml

Fabricante:

Integralia Integralia

Valeriana Extracte - Integralia - 50 ml

212330

Nou

Valeriana Extracto Integralia us ofereix la tranquil·litat i relaxació d'aquesta potent planta en un còmode format de gotes. Perfecte per als que busquen solucions naturals i pràctiques al seu dia a dia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

7,20€

IVA inclòs

9,00€ IVA inclòs

-20%

14,40 € / 100 ml

Més informació

Valeriana Extracte Integralia

Natura en gotes pel teu benestar diari.

Què és la Valeriana Extracte Integralia?

L'extracte de Valeriana d'Integralia és una forma innovadora de portar les propietats relaxants i calmants d'aquesta ancestral planta al teu dia a dia. Dissenyat pensant en la vida moderna i en els que busquen solucions pràctiques sense renunciar als beneficis naturals, aquest extracte es presenta en gotes per a una administració fàcil i ràpida.

Perquè sabem que en el tràfec diari no sempre hi ha temps o espai per preparar una infusió, Valeriana Extracto Integralia es converteix en l'opció perfecta. Només amb unes gotes n'hi haurà prou per sentir els efectes relaxants i antiestrès de la valeriana , ajudant a enfrontar amb serenitat els desafiaments del dia a dia.

Formulat sota estrictes controls de qualitat, aquest extracte manté intactes totes les propietats de la planta , oferint una solució natural i eficaç. I, en ser tan pràctic, et serà fàcil portar-lo amb tu a qualsevol lloc i gaudir dels seus beneficis quan ho necessitis.

Recordeu que és essencial combinar l'ús de suplements i extractes naturals amb una dieta balancejada i un estil de vida saludable.

Ingredients:

Valeriana (Valeriana officinalis L., Raiz) Extracte 1,8 ml.

Com es pren la Valeriana Extracte Integralia?

Prendre de 30 a 60 gotes abans de ficar-se al llit.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda