Fabricante:

Maras Gourmet Maras Gourmet

Sal Rosada de Maras a Gra Grosso - Maras Gourmet - 600 grams

226018

Nou

Sal Rosada de Maras a Gra Gruixut, ideal per a graelles i carns, manté humitat i realça sabors, recomanada per xefs, lliure de toxines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,58€

IVA inclòs
0,76 € / 100 g

Més informació

Sal Rosada de Maras a Gra Grosso Maras Gourmet

Transforma els teus Plats a Obres Mestres amb Sal Rosada de Maras a Gra Gruixut: El Toc Gourmet per a les teves Graelles i Cuina.

Què és Sal Rosada de Maras a Gra Gruixut Maras Gourmet?

La Sal Rosada de Maras a Gra Grosso de Maras Gourmet és una sal d'alta qualitat, especialment recomanada per a la graella i la preparació de diversos talls de carn vermella, porc, pollastre i peixos .

El seu gra gruixut és clau per mantenir la humitat de les carns, marinar eficaçment i realçar el sabor dels aliments . Aquesta sal és apreciada per la seva capacitat per crear un balanç de sabor deliciós i és ideal per al seu ús en tot tipus de cuina gurmet .

Reconeguda per xefs de prestigi mundial, es converteix en un ingredient essencial per preparar carns, peixos i amanides. A més, és una sal lliure de microplàstics i toxines, garantint un producte pur i saludable . El seu alt contingut mineral contribueix als beneficis nutricionals, fent d'aquesta sal rosada una opció excel·lent per a cuiners i amants del bon menjar que busquen ingredients de la millor qualitat per als plats gurmet.

Ingredients:

Sal de Gra Grosso.

Origen: Salineres de Maras, Cusco – Perú

Com es fa servir Sal Rosada de Maras a Gra Grosso Maras Gourmet?

Cuina Gourmet, ideal per a graelles.

Presentació:

Envàs de 600 grams.

Brand

Maras Gourmet, una marca de Tierra del Monte, s'ha establert com a referent en la producció i distribució de productes peruans naturals d'alta qualitat des de la seva fundació en 2004.


Història i Excel·lència de Maras Gourmet


Amb la representació exclusiva de la Sal Rosada de Maras, extreta de les Salineras de Maras al Valle Sagrat dels Incas, Tierra del Monte ha portat aquesta joia gastronòmica peruana a més de 18 països, sent utilitzada en prestigioses cadenes hoteleres, restaurants i supermercats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda