Preu reduït! Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco - Cal Valls - 350 grams

Fabricante:

Cal Valls Cal Valls

Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco - Cal Valls - 350 grams

161892

Nou

Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco Cal Valls, sabor autèntic i natural als teus plats.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,10€

IVA inclòs

3,20€ IVA inclòs

-3%

0,89 € / 100 g

Més informació

Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco Cal Valls

Sabor i salut a cada cullerada - Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco Cal Valls, l'essència de l'orgànic a la teva taula.

Què és Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco Cal Valls?

La Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco/Demeter de Cal Valls és una deliciosa i saludable opció per enriquir els teus menjars amb el sabor autèntic i natural dels ingredients orgànics .

Aquesta salsa, de 350g, destaca pel seu ús d'Oli d'Oliva Verge Extra (AOVE) obtingut mitjançant extracció en fred, cosa que assegura la màxima qualitat i preservació de les seves propietats .

Cada ingredient utilitzat en aquesta salsa, incloent els tomàquets i xampinyons, és 100% natural i cultivat seguint pràctiques ecològiques i biodinàmiques , garantint un producte lliure de químics i més respectuós amb el medi ambient.

El tomàquet utilitzat no prové de concentrat, assegurant un sabor fresc i autèntic . A més, la ceba fresca està sofregida lentament , aportant una riquesa i profunditat de sabor única a la salsa. Aquesta Salsa de Tomàquet amb Xampinyons és una excel·lent elecció per als que busquen opcions saludables i sostenibles en la seva alimentació, ideal per acompanyar pastes, arrossos o com a base per a altres preparacions culinàries .

Ingredients:

Puré de tomàquet** 78%, ceba** 8%, xampinyons* 7%, oli d'oliva verge extra** 2,3%, concentrat d'atzavara*, sal marina, all** i julivert**.

**De cultiu ecològic i biodinàmic.

*De cultiu ecològic.

Com es fa servir Salsa de Tomàquet amb Xampinyons Eco Cal Valls?

Per acompanyar els teus àpats.

Presentació:

Envàs de 350 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Cal Valls és una empresa familiar creada per Manuel Valls i Sanfeliu naturista des de ben jove, i que ha estat la base ideològica sobre la qual s'ha anat desenvolupant l'empresa.


Des de 1978, Cal Valls, es dedica a la producció i elaboració de sucs i conserves vegetals de cultiu ecològic.


L'empresa Cal Valls s'estructura en tres parts: la producció agrícola, l'elaboració de productes cultivats i la comercialització dels seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda