Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Protector Labial Espígol - Biofresh Herbs of Bulgaria - 5 ml

208535

Nou

Protector labial de la línia Herbs of Bulgària que conté cera d'abella i pròpolis amb una poderosa acció antiinflamatòria i antivírica. Presentat en envàs de 5 ml.

Més detalls

1,50€

IVA inclòs
30,00 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Protector Labial Espígol Herbs of Bulgària

Protector labial amb aroma de lavanda i amb cera d'abella i pròpolis.

Què és el Protector Labial Espígol Herbs of Bulgària?

És un protector labial amb aroma de lavanda que conté cera d'abella i pròpolis amb una poderosa acció antiinflamatòria i antivírica.

La mantega de karité natural suavitza i proporciona brillantor i elasticitat.

La Lavanda és coneguda com una planta aromàtica des de l'antiguitat. Ha estat àmpliament emprada en perfumeria i en la medicina natural amb notables efectes contra el dolor, com a antídot contra verins i com cicatritzant, per les seves poders de regeneració sobre els teixits danyats.

La Lavanda és una planta típicament Mediterrània. Amb el desenvolupament de la indústria de l'perfum, l'àrea de plantació es va estendre fins als països balcànics i la conca de la Mar Negra.

L'oli essencial de lavanda de Bulgària rivalitza pel que fa a les seves propietats amb altres tipus de lavanda produïts al món. Es distingeix per la seva fina fragància dolça, afruitada i floral d'efectes duradors i calmants. A més de ser relaxant i revitalitzant, equilibra, suavitza i a el mateix temps estimula l'estat d'ànim i el cos. L'aroma de lavanda alleuja la depressió i allunya el mal humor.

Ingredients:

Paraffinum liquidium, cera alba, petrolatum, ethylexyl methoxycinnamate, tocopheryl, acetate, parfum, butyrosperum parkii butter, propolis extract, lavandula, angustifolia flower water, Benzyl alcohol, Benzyl benzoate, Benzyl salicycate, limonene, linalool.

Com es fa servir el Protector Labial Espígol Herbs of Bulgària?

Aplicar una petita quantitat sobre els llavis i estendre.

Presentació:

Envàs de 5 ml.

Brand

Experts en el poder dels extractes naturals gràcies a anys de recerca.


Biofresh Cosmetics, cosmètica natural fabricada a Bulgària


Bioener va néixer l'any 2000 en Plovdiv, Bulgària com una empresa moderna de cosmètica. Han aconseguit un creixement ràpid gràcies a l'equip dinàmic i professional.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda