Preu reduït! Enervital Capil·lar - Mundonatural - 60 càpsules

Fabricante:

Mundonatural Mundonatural

Enervital Capil·lar - Mundonatural - 60 càpsules

226240

Nou

Queratina, Sabal, Biotina i Minerals per a un cabell fort i saludable. Millora brillantor, força i elasticitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

18,81€

IVA inclòs

21,95€ IVA inclòs

-14%

0,31 € / ud

Més informació

Enervital Capil·lar Mundonatural

Nutrició avançada per a un cabell visiblement més fort i saludable.

Què és Enervital Capil·lar Mundonatural?

Enervital Capilar de Mundonatural és un complement alimentari especialment formulat per enfortir i millorar la salut del cabell. Combina ingredients clau com la Queratina, Sabal, Catalasa, Biotina i Minerals essencials com el Zinc i el Seleni, que són reconeguts per la seva capacitat per nodrir el cabell des de dins .

La Biotina contribueix al manteniment dels cabells en condicions normals, mentre que el Zinc i el Seleni juguen un paper crucial en la protecció de les cèl·lules contra l'estrès oxidatiu i en el manteniment d'una pell i cabells saludables .

Cynatine®, una forma innovadora de pèptids de queratina solubles bioactius derivats de llana d'ovelles blanques, ofereix una aportació nutricional única per a la cura capil·lar, millorant la força, la brillantor i l'elasticitat dels cabells .

Enervital Capilar és recomanat per als que busquen un suport eficaç per a la salut capil·lar, promovent un cabell més fort, resistent i saludable .

Ingredients:

Per dues càpsules: Maltodextrina, Cynatine® (Queratina de llana blanca d'ovella) 200mg, Extracte sec de Sabal (Sabal serrulata (Michx.) Schult.f., 45% Àcids grassos) 50mg, Catalasa 50mg, Antiaglo Diòxid de silici), Òxid de zinc 6,22mg (5mg de Zinc, 50% VRN*), Sulfat cúpric 1,25mg (500µg de Coure, 50%VRN*), Selenit de sodi 61µg (27,5µg de Seleni) %VRN*) i Biotina (D-Biotina) 25µg (50%VRN*). Càpsula vegetal (Agent de recobriment (Hidroxipropilmetilcel·lulosa) i Colorant (Complex cúpric de clorofil·lina)). *%VRN: Valors de Referència de Nutrients. Origen d'ingredients primaris (Extracte sec de Sabal i Catalasa): fora de la UE.

Com es fa servir Enervital Capilar Mundonatural?

Prendre dues càpsules al dia al matí. Quantitat diària recomanada: Dues càpsules al dia.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules de 546 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda