Preu reduït! Spirulina Bio Vital Go - Herbora - 120 comprimits

Fabricante:

Herbora Herbora

Spirulina Bio Vital Go - Herbora - 120 comprimits

218232

Nou

Spirulina Bio estandarditzada en ficocianina >17%, clorofil·la >0,5% i carotenoides >0,3%. Envàs amb 120 comprimits.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,73€

IVA inclòs

18,50€ IVA inclòs

-15%

0,13 € / ud

Més informació

Spirulina Bio Vital Go

Estandarditzada en ficocianina >17%, clorofil·la >0,5% i carotenoides >0,3%.

Què és Spirulina Bio Vital Go?

Amb SpirulinaMater® xilena, anomenada superaliment per la quantitat de nutrients que conté. Això és degut al cultiu continu al desert d'Atacama, una de les zones més pures del nostre planeta, on es troba la Pampa del Tamarugal, una plana amb gran riquesa aqüífera.

Les aigües d'aquesta zona són extraordinàriament pures, ja que estan lliures de contaminants, productes químics i metalls pesants, cosa que garanteix l'alta qualitat i puresa del producte.

D'altra banda, l'assecatge de l'alga és gairebé instantani, ja que el clima és extremadament sec i la humitat molt baixa amb la qual cosa es preserven tots els components fràgils i sensibles a la temperatura.

SpirulinaMater® està controlada per USDA organic i ECOCERT® de conformitat amb la normativa d´agricultura ecològica per a microalgues d´aigua dolça i la seva alta qualitat està garantida.

Amb Certificat Kosher

Ingredients:

SpirulinaMater® xilena ( Arthrospira platensis ) 98,5%

Altres ingredients : diòxid de silici (antiagregant) i magnesi estearat vegetal (antiagregant)

Actius principals per 4 comprimits (2 g):

  • Carotenoides, fitonutrients, antioxidants i enzims: clorofil·la A: 16 mg, carotenoides: 7,4 mg, ficocianina: 350 mg, SOD (Superòxid dismutasa-enzim amb activitat antioxidant): 4500 UI.
  • Vitamines: provitamina A: 2,8 mg, B1 (tiamina): 0,07 mg (6,4% VRN), B2 (riboflavina): 0,08 mg (5,7% VRN), B3 (niacina): 0 ,28 mg (2% VRN), B5 (àcid pantotènic): 2 µg, B6 (piridoxina): 12 µg, B8 (biotina). 1 µg, B9 (àcid fòlic): 2 µg, B12 (cianocobalamina): 0,64 µg, E (α-tocoferol): 0,2 mg i K (fitomenadiona): 48,8 µg (65% VRN).
  • Minerals: calci: 20 mg, ferro: 3,6 mg (25,7% VRN), magnesi: 8 mg, fòsfor: 16 mg, potassi: 28 mg, zinc: 60 µg, coure: 24 µg, manganès: 100 µg , crom: 5,6 µg (14% VRN) i seleni: 0,4 µg (7,3% VRN).

Àcids grassos essencials omega 3, 6 i 9: àcids grassos insaturats: 42 mg, àcid linolènic: 24 mg, àcid linoleic: 16 mg, àcid oleic: 2,2 mg.

Aminoàcids essencials i no essencials: fenilalanina, histidina, isoleucina, leucina, lisina, metionina, treonina, triptòfan, valina, alanina, arginina, àcid aspàrtic, cisteïna, àcid glutàmic, glicina, prolina, serina i tirosina.

VRN: Valors de referència de nutrients.

UI: Unitats Internacionals.

Com es pren la Spirulina Bio Vital Go?

  • Es recomana prendre 4 comprimits diaris.

Presentació:

Envàs de 120 comprimits de 500 mg.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda