Preu reduït! Espí Blanc Extracte - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Espí Blanc Extracte - Integralia - 60 càpsules

186693

Nou

Espino Blanco Extracte Integralia, 600 mg amb 2% Vitexina, recolza la salut cardiovascular i regula la pressió arterial, ideal per al benestar cardíac.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,36€

IVA inclòs

11,70€ IVA inclòs

-20%

0,16 € / ud

Més informació

Espí Blanc Extracte Integralia

Protegeix el teu Cor amb Espino Blanco Extracte d'Integralia: El teu Aliat Natural per a una Salut Cardiovascular Òptima.

Què és Espino Blanco Extracto Integralia?

L'Espí Blanc Extracte d'Integralia és un complement alimentari en càpsules que aprofita les propietats de l'Espí Blanc (Crataegus monogyna Jacq i Crataegus oxyacantha L.), una planta coneguda pels beneficis cardiovasculars.

Cada càpsula conté 600 mg dextracte amb una alta concentració RATIO (25:1) i un 2% de Vitexina. L'Espino Blanco és reconegut per la seva capacitat per regular la funció cardíaca, millorar la circulació sanguínia i mantenir la pressió arterial en nivells saludables .

A més, té propietats calmants que poden ajudar a la gestió de l'estrès i l'ansietat , especialment relacionats amb problemes cardíacs. Aquest suplement és ideal per a persones que busquen una forma natural de donar suport a la salut del seu cor i millorar el seu benestar general . Espino Blanco Extracte d'Integralia ofereix una forma pràctica i efectiva d'incorporar els beneficis d'aquesta planta a la rutina diària de cura de la salut.

Ingredients:

Per dosi diària: Extracte d'ESPINO BLANC (Crataegus monogyna Jacq, Sumitat florida) o (Crataegus oxyacantha L., Sumitat florida), RÀTIO (25:1) (2% Vitexina) 600 mg.

Com es fa servir Espino Blanco Extracto Integralia?

Prendre 2 càpsules al dia durant els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda