Preu reduït! Harpagòfit Extracte - Integralia - 60 càpsules

Fabricante:

Integralia Integralia

Harpagòfit Extracte - Integralia - 60 càpsules

225969

Nou

Harpagòfit Extracte Integralia, 400 mg per 2 càpsules, alleuja el dolor articular i muscular, amb propietats antiinflamatòries i analgèsiques.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,36€

IVA inclòs

11,70€ IVA inclòs

-20%

0,16 € / ud

Més informació

Harpagòfit Extracte Integralia

Alleugereix el Dolor i Millora la teva Mobilitat amb Harpagofito Extracte d'Integralia: La teva Solució Natural per al Benestar Articular.

Què és Harpagofito Extracto Integralia?

El Harpagofito Extracto d'Integralia és un suplement en càpsules que proporciona els avantatges de l'Harpagofito , també conegut com 'arpa del diable'.

Cada dosi diària de dues càpsules conté 400 mg d'extracte de Harpagòfit amb una alta concentració (10:1) i un 5% de Harpagòsids. Aquest suplement és conegut per les seves potents propietats antiinflamatòries i analgèsiques, cosa que el fa especialment útil en l'alleujament de dolors articulars i musculars , com els associats amb l'artritis i altres afeccions reumàtiques.

El Harpagofito és també apreciat per la seva capacitat per millorar la mobilitat i reduir la rigidesa . És ideal per a persones que busquen un suport natural per manejar el dolor i la inflamació, oferint una alternativa efectiva per millorar la qualitat de vida i la mobilitat diària.

Ingredients:

Agent de Càrrega (Cel·lulosa), Extracte d'Harpagofito (Harpagophytum procumbens DC, Arrel), Coberta (Hipromelosa), Antiaglomerants (Magnesi Estearato i Diòxid de Silici).

Quantitat per dosi diària:

2 càpsules contenen: Extracte de Harpagòfit (10:1) (5% Harpagòsids) 400 mg.

Com es fa servir Harpagofito Extracto Integralia?

Dosi diària recomanada, prendre 2 càpsules al dia. No superar la dosi recomanada.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda