Preu reduït! Gastroflora - Egle - 60 càpsules

Fabricante:

Egle Egle

Gastroflora - Egle - 60 càpsules

226414

Nou

Complement amb 6 ceps probiòtics per a la salut digestiva, equilibri microbià i reforç del sistema immunitari.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,13€

IVA inclòs

22,50€ IVA inclòs

-15%

0,32 € / ud

Més informació

Gastroflora Egle

Reforça el teu benestar digestiu amb el poder probiòtic de Gastroflora Egle.

Què és Gastroflora Egle?

Gastroflora d'Egle és un avançat complement alimentari dissenyat per enfortir la salut del tracte digestiu mitjançant una selecció específica de sis ceps probiòtics : Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breu, Bifidobacterium longum, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus rhamnos.

Cadascuna d'aquestes soques ha estat curosament triada per la seva capacitat per millorar la salut intestinal, contribuint a l'equilibri de l'ecosistema microbià del tracte gastrointestinal . Aquest equilibri és essencial per al funcionament correcte de l'homeòstasi, la promoció de la salut general i el reforçament del sistema immunitari.

La presència de microorganismes beneficiosos ajuda a proporcionar una defensa eficaç contra patògens que poden alterar el nostre benestar, assegurant així una millora de la qualitat de vida. En prendre Gastroflora, es facilita la restauració i el manteniment de la flora intestinal saludable, essencial per a la digestió, l'absorció de nutrients i la protecció contra infeccions .

Ingredients:

  • 300 mg de fructooligosacàrids (inulina).
  • 4.500 milions d'UFC (barreja de soques àcids làctiques: Bifidobacterium breu, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei).
  • 200 milions d'UFC (Saccharomyces boulardii).

Com es fa servir Gastroflora Egle?

Prendre 1 càpsula una o dues vegades al dia amb els àpats.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Brand

Eglé és una marca de laboratoris CFN que ofereixen complements alimentosos naturals amb antioxidants, aminoàcids essencials, àcids grassos i coenzim Q10.


Eglé, complements alimentosos respectant la naturalesa


Entre els seus tractaments i suplements es troba productes rics en àcids omega-3 DHA procedent d'oli purificat de tonyina.


A labonasalut.cat podràs trobar suplements Eglé a base d'àcids grassos adaptats a nens per a millorar i assegurar el seu correcte desenvolupament i creixement dels nens.


A més, els seus complements alimentosos són segurs i d'eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda