Preu reduït! Leboulardi - NPro - 60 càpsules

Fabricante:

NPro NPro

Leboulardi - NPro - 60 càpsules

222960

Nou

Llevat probiòtic Saccharomyces boulardii en càpsules per a una digestió saludable i defensa intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

20,67€

IVA inclòs

22,97€ IVA inclòs

-10%

0,34 € / ud

Més informació

Leboulardi NPro

Equilibri digestiu, protecció avançada.

Què és Leboulardi NPro?

NPro Leboulardi emergeix com un complement alimentari d'avantguarda, enfocat a potenciar la salut digestiva mitjançant la incorporació de Saccharomyces boulardii, un llevat probiòtic de provada eficàcia .

Aquest llevat singular actua inhibint el creixement de microorganismes nocius i paràsits oportunistes, oferint una protecció robusta al tracte digestiu . La seva contribució és vital en la preservació de la integritat de les unions estretes a l'intestí prim, la qual cosa és clau per reduir la hiperpermeabilitat intestinal i, per tant, disminuir la producció de citocines inflamatòries .

A més, NPro Leboulardi estimula un increment en els nivells d'immunoglobulines Ig A, reforçant la defensa immunitària intestinal . Cada càpsula de NPro Leboulardi proporciona 250 mg de Saccharomyces boulardii, equivalent a una activitat probiòtica de 5000 milions d'UFC, sense contenir carbohidrats ni fibres prebiòtiques, fent-ho compatible amb dietes FODMAP, baixes en histamina i adequat per a persones amb SIBO.

Ingredients:

Dosi per càpsula
Saccharomyces boulardii 5 mil milions d'UFC 250 mg
Bambú ÉS 85% 20 mg
Midó d'arròs
Càpsula vegetal

Com es fa servir Leboulardi NPro?

Prendre de 1 a 3 càpsules al dia preferiblement al costat dels àpats (1 cada àpat). Es pot prendre amb aliments o amb l'estómac buit perquè resisteix l'acidesa intestinal.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, NPro s'ha especialitzat en oferir productes de salut intestinal. Amb una línia pròpia d'elaboració i distribució exclusiva, NPro es destaca per assegurar que tant professionals del sector com clients, experimentin la qualitat i efectivitat de les seves formulacions, així com la idoneïtat dels seus serveis, tallers i aparatologia.


NPro, qualitat i eficàcia en salut intestinal


Combinació de formació i coneixement sobre el procés d'elaboració dels productes, buscant sinergies que contribueixin a un objectiu comú de salut preventiva i valor terapèutic.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda