Preu reduït! Nou Probiotax Microbiota - WeBotanix - 150 grams

Fabricante:

WeBotanix WeBotanix

Probiotax Microbiota - WeBotanix - 150 grams

226819

Nou

Probiotax Microbiota de WeBotanix, amb probiòtics i prebiòtics, millora la salut intestinal i el sistema immune, apte per a Keto.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

27,16€

IVA inclòs

31,95€ IVA inclòs

-15%

18,11 € / 100 g

Més informació

Probiotax Microbiota WeBotanix

Enforteix el teu benestar des de dins.

Què és Probiotax Microbiota WeBotanix?

Probiotax Microbiota de WeBotanix és un complement alimentari dissenyat per optimitzar la salut intestinal. Aquest producte combina Probiòtics MegaFlora9 i Prebiòtics Inavea™, elements essencials per fomentar la diversitat i el benestar de la microbiota intestinal .

En millorar l'absorció de nutrients i enfortir el sistema immunològic, Probiotax Microbiota dóna suport a un funcionament corporal òptim. És un producte completament vegà, lliure de gluten, lactosa, sucres i aromes afegits, i sense edulcorants artificials, fent-lo ideal per a aquells que segueixen una dieta Keto.

Ingredients:

InaveaTM polpa ecològica del fruit de Baobab (Adansonia digitada L) i goma ecològica d'Acacia (Acacia seyal Delile), llet de coco en pols ecològica, Megaflora 9 Evo**, triglicèrids de cadena mitjana (MCT) d'oli de coco, extracte sec de cabellera de Lleó (Hericium erinaceus/ cos fructífer), L-glutamina, maltodextrina de tapioca ecològica, gluconat de zinc.

**Midó i maltodextrina de blat de moro, fructooligosacàrids (FOS), inulina, dextrina de blat de moro, clorur de potassi (estabilitzador), proteïna hidrolitzada vegetal, sulfat de magnesi, probiòtics (Lactobacillus acidophilus W22, Lactobacillu casei W20, Lactobacillus salivarius W24, Lactococcus lactis W19, Bifidobacterium lactis W51, Bifidobacterium lactis W52 i Enterococcus faecium W54), enzim (amilasa) i sulfat de manganès.

Composició:

INGREDIENTS ACTIUS QUANTITAT (5g) % VRN* (5g)
Inavea™ 1,5 g --
Llet de coco 1,35 g --
Megaflora 9 Evo 750 mg (1.500.000.000 de bacteris) --
Oli MCT 700 mg --
Cabellera de Lleó 250 mg --
Polisacàrids 75 mg --
L-glutamina 250 mg --
Zinc 25 mg 250%
*VRN=Valor de Referència de Nutrients.

Com es fa servir Probiotax Microbiota WeBotanix?

Barrejar 1 cacet dosificador (aprox. 5 g) amb aigua, suc, batut o cafè i remenar bé. Es pot prendre amb begudes lleugerament calentes. Prendre una vegada al dia, preferiblement amb esmorzar.

Presentació:

Envàs de 150 grams.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa

Brand

Des de la seva fundació, WeBotanix s'ha dedicat a oferir complements alimentaris amb CBD d'espectre complet, dissenyats amb integritat i basats en la recerca clínica. Cada producte és el resultat d'un meticulós treball de formulació realitzat per un equip d'especialistes al nostre propi departament de R+D+I, assegurant una fabricació sota els més estrictes estàndards de qualitat i seguretat.


Per què triar WeBotanix?


La tria de WeBotanix com a aliada en el benestar es basa en la integritat dels seus productes, que provenen exclusivament d'agricultura ecològica i són desenvolupats mitjançant un mètode d'extracció amb CO2 supercrític, garantint així la purea i potència de cada fórmula.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda