Preu reduït! Passionera i Valeriana 450 mg - Sotya - 90 càpsules

Fabricante:

Sotya Sotya

Passionera i Valeriana 450 mg - Sotya - 90 càpsules

178754

Nou

Aquest preparat resulta sedant, antiespasmòdic i somnífer. La passionera i la valeriana actuen com suaus ansiolítics, sense els efectes secundaris d'altres preparats (com la dependència).

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,32€

IVA inclòs

6,30€ IVA inclòs

-31%

Més informació

Passionera i Valeriana 450 mg

Aquest preparat resulta sedant, antiespasmòdic i somnífer. La passionera i la valeriana actuen com suaus ansiolítics, sense els efectes secundaris d'altres preparats (com la dependència).

Descripció de l'Passionera i Valeriana 450 mg:

Alhora, indueix al somni de forma natural, sense els efectes secundaris de molts preparats, com la somnolència i la depressió. Pel seu poder tranquil·litzant, s'empra en tractaments de desintoxicació de drogues i alcohol.

També relacionat amb l'efecte sedant, està l'habilitat de la passiflora de disminuir la freqüència i intensitat de les crisis epilèptiques. Finalment, està el seu efecte antiespasmòdic, que relaxa els músculs. Per aquest motiu, està recomanat en dolors menstruals, dismenorrea, dolors d'estómac.

Es recomana en casos d'hiper-excitabilitat, insomni, tics nerviosos o convulsions.

Ingredients:

125 mg extracte arrel de Valeriana ((Valeriana officinalis L.) amb 8,8% d'àcid valerénico), 125 mg passionera extracte ((Passiflora incarnata L.) amb 4% de flavonoides), maltodextrina. Estabilitzant: cel·lulosa microcristal·lina (E 460). Agent de recobriment (càpsula): cel·lulosa.

Forma d'ús:

Es recomana prendre 2 o 3 càpsules al matí ia la nit, o només abans d'anar a dormir. Mantenir en lloc fresc i sec.

Advertiments: No administrar durant l'embaràs o la lactància. Pot interaccionar amb barbitúrics, benzodiazepines, antihistamínics i alcohol. En cas de molèsties gàstriques, reduir la dosi. Una quantitat excessiva pot produir nerviosisme i insomni.

Presentació:

Envàs de 90 càpsules.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 19/03/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda