Fabricante:

Maras Gourmet Maras Gourmet

Moledor Sal Rosada de Maras amb Espècies - Maras Gourmet - 100 grams

226024

Nou

Moledor Sal Rosada de Maras amb Espècies, barreja gourmet per realçar sabors en graelles, forns i amanides, sense toxines, preferida de xefs.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,58€

IVA inclòs
4,58 € / 100 g

Més informació

Moledor Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet

Transforma les teves Receptes amb el Moledor de Sal Rosada de Maras amb Espècies: Sabor i Aroma per a una Cuina Exquisida.

Què és Moledor Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet?

El Moledor de Sal Rosada de Maras amb Espècies de Maras Gourmet ofereix una experiència culinària única i sofisticada, perfecta per realçar qualsevol plat . Aquesta barreja combina la qualitat de la sal rosada de Maras amb una acurada selecció d'herbes aromàtiques i espècies com pebre negre, pebre vermell, llorer, romaní, farigola, comí, orenga, all i achiote .

Aquesta combinació aporta un sabor delicat, frescor i una aroma especial a cada preparació , ideal per a graelles, forns i amanides. Apreciada a la cuina gurmet, la Sal de Maras amb Espècies és reconeguda per xefs de renom per la seva capacitat per realçar els sabors de peixos, carns de porc i pollastre, així com en plats vegetarians.

Sense microplàstics ni toxines, aquest motllurador és una elecció segura i saludable, aportant no només sabor sinó també un alt contingut mineral als menjars. És un indispensable a la cuina per als amants de sabors únics i de qualitat.

Ingredients:

Sal + pebre negre, pebre vermell, llorer, romaní, farigola, comí, orenga, all i achiote .

Origen Sal: Salineres de Maras, Cusco – Perú.

Com es fa servir Moledor Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet?

  • Cuina Gourmet, Condiment de carn a la graella o al forn (peixos, carn de porc i pollastre).
  • Amanides fresques i/o de verdures cuites.

Presentació:

Envàs de Moledor Recarregable 100 grams.

Brand

Maras Gourmet, una marca de Tierra del Monte, s'ha establert com a referent en la producció i distribució de productes peruans naturals d'alta qualitat des de la seva fundació en 2004.


Història i Excel·lència de Maras Gourmet


Amb la representació exclusiva de la Sal Rosada de Maras, extreta de les Salineras de Maras al Valle Sagrat dels Incas, Tierra del Monte ha portat aquesta joia gastronòmica peruana a més de 18 països, sent utilitzada en prestigioses cadenes hoteleres, restaurants i supermercats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda