Fabricante:

Maras Gourmet Maras Gourmet

Moledor Sal Rosada de Maras a Gra Grosso - Maras Gourmet - 100 grams

226023

Nou

Moledor de Sal Rosada de Maras a Gra Gruixut, ideal per a graella i carns, conserva humitat i realça sabors, sense toxines, apreciada en cuina gurmet.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,48€

IVA inclòs
4,48 € / 100 g

Més informació

Moledor Sal Rosada de Maras a Gra Grosso Maras Gourmet

Exalta els teus Plats amb el Moledor de Sal Rosada de Maras: El Toc Gourmet per a una Cuina Excepcional i Saludable.

Què és Moledor Sal Rosada de Maras a Gra Grosso Maras Gourmet?

El Moledor de Sal Rosada de Maras a Gra Grosso de Maras Gourmet ofereix una experiència culinària única i d'alta qualitat . Aquesta sal, reconeguda pel seu gra gruixut , és perfecta per a la graella i la preparació d'una varietat de carns, com res, porc, pollastre i peixos .

La seva textura gruixuda és essencial per conservar la humitat de les carns, facilitar un marinat efectiu i potenciar els sabors dels aliments. El seu ús és altament valorat a la cuina gurmet, on la seva capacitat per equilibrar i realçar els sabors és apreciada per xefs de renom mundial.

Aquesta sal no només millora el gust dels plats, sinó que també és lliure de microplàstics i toxines , assegurant un producte pur i beneficiós per a la salut. Amb un alt contingut mineral, la Sal Rosada de Maras és un ingredient indispensable per a cuiners i gurmets que busquen la millor qualitat en les preparacions culinàries.

Ingredients:

Sal de Gra Grosso.

Origen: Salineres de Maras, Cusco – Perú

Com es fa servir Moledor Sal Rosada de Maras a Gra Grosso Maras Gourmet?

Cuina Gourmet, assaonador ideal per a peix i marisc, així com per a carn de porc.

Presentació:

Envàs de Moledor Recarregable 100 grams.

Brand

Maras Gourmet, una marca de Tierra del Monte, s'ha establert com a referent en la producció i distribució de productes peruans naturals d'alta qualitat des de la seva fundació en 2004.


Història i Excel·lència de Maras Gourmet


Amb la representació exclusiva de la Sal Rosada de Maras, extreta de les Salineras de Maras al Valle Sagrat dels Incas, Tierra del Monte ha portat aquesta joia gastronòmica peruana a més de 18 països, sent utilitzada en prestigioses cadenes hoteleres, restaurants i supermercats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda