Fabricante:

Maras Gourmet Maras Gourmet

Sal Rosada de Maras Fumada - Maras Gourmet - 600 grams

226022

Nou

Sal Rosada de Maras Fumada, ideal per a graelles i rostits, realça el sabor de la carn, procés especial de caramel·lització, lliure de toxines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,48€

IVA inclòs
0,91 € / 100 g

Més informació

Sal Rosada de Maras Fumada Maras Gourmet

Descobreix el Sabor Intens de la Graella amb la Sal Rosada de Maras Fumada: L'Elecció Perfecta per a Rostits Exquisits.

Què és Sal Rosada de Maras Fumada Maras Gourmet?

La Sal Rosada de Maras Fumada de Maras Gourmet és un condiment excepcional, especialment recomanat per assaonar carns en preparacions de graella i al forn . El seu ús és valorat per grans graellats i mestres de les brases per la seva capacitat per realçar els sabors de la carn .

La textura de gra gruixut daquesta sal fumada facilita una cocció uniforme, proporcionant a les carns un color i sabor exquisits. Aquest producte passa per un procés especial de caramel·lització, que li atorga un sabor i aroma intens a graella i fumat .

Lliure de microplàstics i toxines , aquesta sal és una opció segura i saludable. Amb un alt contingut mineral, és àmpliament recomanada pels millors xefs per a la creació de plats gurmet excepcionals. Ideal per a amants de la cuina gourmet i rostits , aquesta sal és perfecta per elevar el nivell de qualsevol preparació culinària, brindant un sabor fumat i autèntic.

Ingredients:

Sal Fumada.

Origen Sal: Salineres de Maras, Cusco – Perú

Com es fa servir Sal Rosada de Maras Fumada Maras Gourmet?

  • Cuina Gourmet, graelles, rostits, preparacions al forn.

Presentació:

Envàs de 600 grams.

Brand

Maras Gourmet, una marca de Tierra del Monte, s'ha establert com a referent en la producció i distribució de productes peruans naturals d'alta qualitat des de la seva fundació en 2004.


Història i Excel·lència de Maras Gourmet


Amb la representació exclusiva de la Sal Rosada de Maras, extreta de les Salineras de Maras al Valle Sagrat dels Incas, Tierra del Monte ha portat aquesta joia gastronòmica peruana a més de 18 països, sent utilitzada en prestigioses cadenes hoteleres, restaurants i supermercats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda