Fabricante:

Maras Gourmet Maras Gourmet

Sal Rosada de Maras amb Espècies - Maras Gourmet - 600 grams

226021

Nou

Sal Rosada de Maras amb Espècies, ideal per a graella i cuina gurmet, amb herbes i espècies, realça sabors en carns i amanides, lliure de toxines.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

4,78€

IVA inclòs
0,80 € / 100 g

Més informació

Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet

Enriqueix els teus Plats amb la Sal Rosada de Maras amb Espècies: Un Toc de Sabor i Aroma per a una Experiència Gourmet Inoblidable.

Què és Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet?

La Sal Rosada de Maras amb Espècies de Maras Gourmet és una barreja exquisida de sal de Maras i una selecció de fines herbes aromàtiques i espècies .

Aquesta combinació única és àmpliament apreciada per a la graella i la cuina gourmet pel seu delicat sabor, frescor i aroma especial que aporta a cada plat . El producte integra la riquesa de la Sal de Maras amb ingredients selectes com a pebre negre, pebre vermell, llorer, romaní, farigola, comí, orenga, all i achiote .

Aquesta barreja realça els sabors de peixos, carns de porc i pollastre, tant a la graella com al forn, i és perfecta per a amanides fresques o de verdures cuites . Reconeguda i recomanada per grans xefs, aquesta sal sense microplàstics ni toxines és ideal per als que busquen un condiment d'alta qualitat amb alt contingut mineral i un sabor excepcional per a les seves creacions culinàries.

Ingredients:

Sal + pebre negre, pebre vermell, llorer, romaní, farigola, comí, orenga, all i achiote .

Origen Sal: Salineres de Maras, Cusco – Perú

Com es fa servir Sal Rosada de Maras amb Espècies Maras Gourmet?

  • Cuina Gourmet, Condiment de carn a la graella o al forn (peixos, carn de porc i pollastre).
  • Amanides fresques i/o de verdures cuites.

Presentació:

Envàs de 600 grams.

Brand

Maras Gourmet, una marca de Tierra del Monte, s'ha establert com a referent en la producció i distribució de productes peruans naturals d'alta qualitat des de la seva fundació en 2004.


Història i Excel·lència de Maras Gourmet


Amb la representació exclusiva de la Sal Rosada de Maras, extreta de les Salineras de Maras al Valle Sagrat dels Incas, Tierra del Monte ha portat aquesta joia gastronòmica peruana a més de 18 països, sent utilitzada en prestigioses cadenes hoteleres, restaurants i supermercats.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda