Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castaño Avellana - Khadi - 100 grams

218654

Nou

Un tint natural que brinda un matís castany profund, lliure de reflexos vermells, mentre nodreix i protegeix. Gaudeix d'un color ric i uns cabells saludables en un sol pas.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castany Avellana Khadi

Submergeix-te en la profunditat del color i la cura natural.

Què és Tint natural to Castaño Avellana Khadi?

Descobriu una experiència de coloració natural amb el tint Castaño Avellana de Khadi. Aquest to es distingeix per la seva capacitat per donar un matís castany, de mig a fosc, sense la presència de reflexos vermellosos . El seu resultat és tan únic com vostè: aquells amb cabells més foscos poden esperar un to profund similar a la xocolata intensa.

La seva fórmula, enriquida amb extractes vegetals com Indigo, Henna, Amla i Bhringaraj, garanteix una coloració intensa i uniforme. Si s'enfronta al repte de cobrir cabells blancs, aquest tint té la capacitat d'oferir una cobertura total. No obstant això, us recomanem que consulteu la nostra Carta de Colors i seguiu els consells per a una aplicació efectiva.

Saludeu un producte que és 100% natural i vegà, lliure d'ingredients sintètics que puguin danyar el cabell o el cuir cabellut, com amoníac, peròxids i parabens. Amb cada aplicació, els pigments vegetals nodreixen i protegeixen cada fil de cabell, brindant-li un aspecte enfortit i saludable. El resultat: un volum impressionant, una brillantor esplèndida i un castany avellana irresistible.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder (Indigo), Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna), Emblica Officinalis Fruit Powder (Amla), Eclipta Alba Leaf Powder (Bhringaraj), Azadirachta Indica Leaf Powder (Neem).

Com es fa servir Tint natural to Castaño Avellana Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Si teniu molts cabells blancs, pèl ros o pèl danyat/allisat, apliqueu Khadi Henna pura o castanyer clar com a tractament previ durant 30 minuts.
  3. Barregeu el tint Castaño Avellana amb aigua a 50°C fins aconseguir una pasta untable. Afegiu-hi una culleradeta de sal per intensificar el color.
  4. Appliqueu el tint amb un raspall als cabells, floc a floc. Si només voleu tenyir arrels, ometeu la resta del cabell.
  5. Deixeu actuar entre 30 i 120 minuts, depenent de la intensitat desitjada. Després, esbandida amb aigua.
  6. Eviteu el xampú durant 24 a 48 hores mentre el color es desenvolupa.
  7. Appliqueu oli capil·lar Khadi durant 20 minuts per fixar el color. Després, renti amb un xampú natural.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint castany avellana en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda