Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castaño Daurat - Khadi - 100 grams

220176

Nou

Submergeix-te en la dolçor de la mel i la riquesa de la xocolata amb el tint natural Castaño Daurat de Khadi. Aconsegueix una brillantor radiant, voluminosa i saludable en un sol pas.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castanyer Daurat Khadi

L'art d'embellir amb reflexos naturals i cura pur.

Què és Tint natural to Castaño Daurat Khadi?

Delecta els teus sentits amb la fusió del dolç encant de la mel i la riquesa de la xocolata. El tint natural Castaño Daurat de Khadi és la teva butlleta per a un cabell resplendent i vellutat, evocant reflexos de castanyers daurats que brilla intensament . Més que només un tint, Khadi és una experiència que realça la bellesa natural del teu cabell, atorgant-li un volum i brillantor sense precedents.

Immers en pigments naturals, aquest tint cuida cada fil, embolicant-la com un esmalt protector , reflectint no només el color sinó també la salut i vitalitat de la teva cabellera. Depenent de la teva base natural, et trobaràs amb matisos que oscil·len des de l'ambre brillant fins a un intens i lluminós castanyer daurat .

Però la màgia de Khadi no s'acaba aquí. Els seus ingredients a base d'herbes no només ofereixen una paleta de color intensa, sinó també una cura inigualable. Amb cada aplicació, el teu cabell se sent nodrit, revitalitzat i radiant.

Amb Khadi Castaño Daurat, embelleix, protegeix i cuida el teu cabell, tot en un sol pas.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder*, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder*, Emblica Officinalis (Amla) Fruit Powder*, Eclipta Alba Whole Plant Powder*, Pogranada Fruit Peel Powder*, Ziziphus Jujuba ( , Ziziphus Spina-Christi (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia Chamomilla.

*procedent d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural to Castaño Daurat Khadi?

  1. Renteu-vos els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Prepareu una barreja del tint Castanyer daurat amb aigua tèbia a 50°C fins aconseguir una consistència cremosa.
  3. Aplicar la barreja amb un raspall de manera uniforme, floc a floc fins a les puntes. Si només voleu tenyir arrels, ometi cabellera i puntes.
  4. Deixeu actuar el tint entre 30 i 120 minuts. Per refrescar un to previ, apliqueu de 15 a 30 minuts.
  5. Esbandida només amb aigua neta.
  6. Eviteu xampús per 24-48 hores per al desenvolupament complet del color.
  7. Abans del primer rentat postcoloració, apliqui oli capil·lar Khadi. Deixeu-ho actuar 20 minuts.
  8. Renti amb xampú natural per a un color durador i brillantor addicional.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden ser diferents per a cada cabell. Us recomanem que feu un test de color amb el tint Castanyer daurat.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda