Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castanyer Clar - Khadi - 100 grams

218653

Nou

Experimenta la brillantor del bronze i la vitalitat dels ingredients naturals amb el tint Castaño Claro de Khadi. Un color vibrant que brinda salut, volum i lluminositat a cada fil.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castanyer Clar Khadi

Una brillantor natural que reflecteix salut i vitalitat.

Què és Tint natural to Castaño Clar Khadi?

Dóna al teu cabell un bany de bronze i descobreix la màgia dels pigments naturals amb el tint Castaño Claro de Khadi. Aventura't en un viatge de tonalitats, on cada aplicació revela un to únic i distintiu. Depenent de la base natural del teu cabell, seràs recompensat amb una esplendor que varia des d'un castanyer lluminós i càlid fins a un castanyer clar intens adornat amb reflexos vermellosos.

Però Khadi és més que un simple tint. És un elixir d' ingredients naturals i vegans , sense rastre de components artificials. Indigo, Henna, Amla i Bhringaraj, tots ingredients preats, s'uneixen per crear una paleta de colors vibrants acompanyada d'una brillantor inigualable.

La bellesa de Khadi resideix en la seva habilitat per no només tenyir, sinó també enfortir. Com un vel protector, els seus ingredients naturals envolten cada floc, nodrint i rejovenint la teva cabellera . El resultat és un cabell que no només irradia color, sinó també salut, vitalitat, volum i una brillantor enlluernadora.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder (Indigo), Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna), Emblica Officinalis (Amla) Fruit Powder, Eclipta Alba (Bhringaraj) Leaf Powder, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder.

Com es fa servir Tint natural to Castany Clar Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona. Si teniu cabell ros, amb metxes o danyat, realitzi un tractament amb khadi Henna pura i toc daurat per optimitzar la pigmentació.
  2. Prepareu una pasta barrejant el tint natural castany clar de Khadi amb aigua a 50°C. Mantingueu la temperatura per a un color intens.
  3. Apliqueu el tint amb un raspall de manera uniforme, floc a floc des de les arrels fins a les puntes. Si només vol tenyir arrels, ometa cabellera i puntes.
  4. Deixeu actuar el tint entre 30 i 120 minuts per variar la intensitat del color.
  5. Esbandida amb aigua neta.
  6. Eviteu xampús durant 24-48 hores per permetre el desenvolupament complet del color.
  7. Abans del primer rentat postcoloració, apliqui oli capil·lar Khadi. Deixeu-ho actuar 20 minuts per fixar els pigments.
  8. Renti el cabell amb un xampú natural i admireu el to avellana radiant.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint castanyer clar en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda