Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castany Fosc - Khadi - 100 grams

224494

Nou

Una experiència de coloració natural que dóna un to castany fosc vibrant. Rep el poder de l'índig i altres ingredients naturals per a un cabell fort, radiant i cuidat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castany Fosc Khadi

Intensitat, cura i naturalesa a cada fil.

Què és Tint natural to Castany Fosc Khadi?

Deixa't embolicar per la majestuositat del Castanyer Fosc de Khadi, un tint que canalitza la potència de la natura per transformar el teu cabell. Depenent del teu color base, pots esperar des d'un brillant castanyer mitjà fins a un negre intens i profund . És un tint premiat amb el segell "molt bo" d'ÖkoTest, cosa que reflecteix el seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat.

Aquest tint natural no és només sobre el color; és també sobre la cura. Els ingredients, acuradament seleccionats, com Indigo, Henna, Amla i Bhringaraj, asseguren una rica coloració fosca i una nutrició profunda per al teu cabell .

El tint Castaño Fosc es destaca per contenir l' índex més alt d'indi entre tots els tons castanyers de la marca , cosa que garanteix una profunditat de color sense igual. Imagina els pigments vegetals abraçant cada fil del teu cabell com un esmalt, enfortint i embellint. El resultat final és un cabell rejovenit, ple de vida i amb una brillantor envejable.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria (Indigo) Leaf Powder, Lawsonia Inermis (Henna) Leaf Powder, Emblica Officinalis (Amla) Fruit Powder, Eclipta Alba (Bhringaraj) Leaf Powder, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder.

Com es fa servir Tint natural to Castany Fosc Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per a una cobertura òptima de cabells blancs o en cabell ros, apliqui Khadi Henna pura o castanyer clar durant 30 minuts.
  3. Prepareu la barreja de tint Castaño Fosc amb aigua a 50 ° C fins a obtenir una pasta untable i afegiu una culleradeta de sal.
  4. Apliqueu el tint uniformement amb un raspall des de l'arrel fins a les puntes. Omet melena i puntes si només vol tenyir arrels.
  5. Deixeu actuar el tint entre 30 i 120 minuts i després esbandida amb aigua.
  6. Eviteu utilitzar xampú per 24-48 hores per permetre que el color es desenvolupi.
  7. Apliqui oli capil·lar Khadi durant 20 minuts per fixar el color. Després, renti amb un xampú natural.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint castany fosc en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda