Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Coure - Khadi - 100 grams

224491

Nou

Descobreix la màgia del coure daurat amb el tint natural to Coure de Khadi. Revela una brillantor lluminosa i cuida el teu cabell amb ingredients 100% naturals per a un resultat espectacularment radiant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Coure Khadi

On la natura es troba amb la brillantor i la vitalitat.

Què és Tint natural to Coure Khadi?

Deixa't embolicar per l'essència del coure daurat amb Khadi. En fusionar la bellesa del ros i la passió del vermell, el tint natural to Coure de Khadi aporta una lluminositat intensa i una cura inigualable al teu cabell . Amb reflexos intensos i lluminosos , Khadi Cobre dóna vida a la teva cabellera, atorgant-li una brillantor i volum que reflecteix la seva salut i vitalitat.

La teva coloració final serà un reflex de la teva base natural. Des dels brillants matisos de daurat coure fins a l'intens vermell rogenc ardent, aquest tint promet versatilitat i autenticitat a cada aplicació. Més que només un color, és una invitació a un cabell elàstic, ple de vida i reflexos rogencs vibrants.

Formulat amb ingredients purament vegetals, Khadi no només acoloreix sinó que també nodreix. Els seus pigments 100% naturals planen sobre cada fil de cabell, fortificant-la i cuidant-la. El resultat és un cabell que no només llueix espectacular sinó que se sent fort i saludable.

Amb Khadi, pots esperar intensitat de color, un volum impressionant i una brillantor saludable, tot en un sol pas.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Powder, Cassia Itàlica Leaf Powder, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Juglans Nigra Shell Powder, Curcuma Longa Rhizome Powder, Jatropha Curques Leaf Powder, Emblica Officinalis Fruit Powder, Bacopa Monnieri Leaf.

Com es fa servir Tint natural to Coure Khadi?

  1. Renti el cabell amb xampú Khadi Nutgrass. Si teniu cabell danyat, utilitzeu el pre-tractament Khadi Senna Cassia.
  2. Barregeu la pols del tint Coure de Khadi amb aigua a 50°C fins a aconseguir una crema suau.
  3. Apliqui la crema uniformement amb un raspall als cabells, floc a floc. Omet melena i puntes si només vol tenyir arrels.
  4. Deixeu el tint actuar entre 30 i 120 minuts. Per refrescar un color previ, apliqueu només de 15 a 30 minuts.
  5. Esbandida amb aigua neta.
  6. Eviteu utilitzar xampú durant 24-48 hores per permetre el desenvolupament del color.
  7. Abans del primer rentat postcoloració, apliqui oli capil·lar Khadi per fixar pigments. Deixeu-ho actuar 20 minuts.
  8. Renti els cabells amb un xampú natural.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color en un floc per tastar el tint Khadi Coure.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda