Fabricante:

Khadi Khadi

Tint Henna natural to Vermellós - Khadi - 100 grams

224490

Nou

Transforma el teu cabell amb un vibrant vermell flamejant. 100% natural, ofereix cura i color en una sola aplicació, deixant el teu cabell fort, suau i radiant.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint Henna natural to Vermellós Khadi

Un toc flamejant de natura per a un cabell radiant i saludable.

Què és Tinte Henna natural to Rojizo Khadi?

Khadi et convida a descobrir la màgia de l'Henna pura, oferint un vermell flamejant que redefineixi la bellesa i vitalitat dels teus cabells. Aquest tint completament natural garanteix un to vermell brillant que s'adapta de manera única al teu color de cabell original , generant un espectre que va des d'un vermell ataronjat viu fins a un poderós caoba .

Si ets de les persones amb cabell clar, et delectaràs amb tonalitats que oscil·len des d'un coure brillant fins a un vermell fosc i profund. Per a aquells amb cabell castany o negre, aquest tint aporta reflexos vermellosos que es mostren i brillen sota els raigs del sol.

Però Khadi Henna no només és color; és també cura i protecció. La seva fórmula està elaborada amb 100% extracte de henna, fent-ho ideal per a persones al·lèrgiques i aquelles amb cuirs cabelluts sensibles. Aquest tint té propietats curatives que alleugen la irritació i enforteixen el cuir cabellut, proporcionant una cobertura suau però efectiva per als cabells blancs .

La màgia de l'Henna pura rau en com actua sobre cada fibra capil·lar. Els pigments emboliquen el cabell, enfortint-lo i nodrint-lo, resultant en un pèl suau, elàstic i brillant. Amb Khadi Henna, cada dia serà una declaració de la salut i bellesa natural del teu cabell.

Ingredients:

Lawsonia Inermis Leaf Powder (Henna).

Com es fa servir Tinte Henna natural to Rojizo Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Prepareu la pasta barrejant el tint khadi Henna pura amb aigua a 80-90°C.
  3. Per a més intensitat, afegiu vinagre de poma o suc de llimona.
  4. Amb un raspall, apliqui la barreja floc a floc fins a les puntes. Si només voleu color en arrels, ometa cabellera i puntes.
  5. Deixeu actuar entre 30 i 120 minuts. Més temps per a un vermell més intens.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús durant 24-48 hores perquè el color es desenvolupi.
  8. Apliqui oli capil·lar Khadi, deixeu-ho 20 minuts per fixar pigments.
  9. Renteu amb xampú natural i admireu el seu vermell henna.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb Henna pura Khadi en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda