Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castany Mitjà - Khadi - 100 grams

224492

Nou

Reviu la lluminositat i vitalitat del teu cabell amb el tint Castanyer Mitjà de Khadi. Un to inspirat en la canyella que promet color, brillantor i una cura intensiva a cada aplicació.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castany Mitjà Khadi

Submergeix-te en l'essència del canyella, brillant i revitalitzant.

Què és Tint natural to Castany Mitjà Khadi?

Fa el salt cap a un to vibrant i ple de vida amb el tint Castanyer Mitjà de Khadi. Inspirat en les riques tonalitats del canyella, aquest tint submergeix el teu cabell en un mar de color castany mig, càlid i lluminós. Però més enllà de la coloració, Khadi busca nodrir i protegir amb ingredients vegetals purs, oferint una experiència de cura intensiva.

Amb Khadi, és més que un simple procés de tenyit. És una invitació a revitalitzar la teva cabellera, afegint reflexos brillants i un volum envejable . Cada aplicació és una promesa d'uns cabells radiants, amb un color que reflecteix la teva autenticitat i brilla amb salut.

El resultat final serà el teu propi llenç d'art, ja que depenent del teu color base , et trobaràs amb un castanyer canyella vibrant o un castanyer mitjà profund i seductor . No només canviaràs el teu look, sinó que també sentiràs i veuràs la salut i la brillantor d'uns cabells cuidats amb ingredients naturals.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Emblica Officinalis (Amla) Fruit Powder*, Eclipta Alba Whole Plant Powder*, Rheum Emodi Rhubarb (Rhubarb) Root Powder, Ziziphus Jujuba (Si (Ziziphus) Leaf Powder*, Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Powder*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Powder*, Matricharia Chamomilla (Chamomile) Flower Powder

*procedent de cultius ecològics controlats

Com es fa servir Tint natural to Castany Mitjà Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per a una cobertura eficaç de cabells blancs, apliqui el reforçant castanyer clar Khadi durant 30 minuts, especialment si té molts cabells blancs, cabell ros o en funció del gruix/porositat dels cabells.
  3. Prepareu una pasta barrejant el tint natural castany mig de Khadi amb aigua a 50°C. Mantingueu la temperatura per conservar la intensitat del color i afegiu una culleradeta de sal per intensificar i fixar el color.
  4. Apliqueu el tint amb un raspall de manera uniforme, floc a floc des de les arrels fins a les puntes. Si només vol tenyir arrels, ometa cabellera i puntes.
  5. Deixeu actuar el tint entre 30 i 120 minuts per variar la intensitat del color.
  6. Esbandida amb aigua neta.
  7. Eviteu xampús durant 24-48 hores per permetre el desenvolupament complet del color.
  8. Abans del primer rentat postcoloració, apliqui oli capil·lar Khadi. Deixeu-ho actuar 20 minuts per fixar els pigments.
  9. Renti els cabells amb un xampú natural i gaudeixi del seu to avellana radiant.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint castanyer mitjà en un floc.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda