Fabricante:

Khadi Khadi

Tint natural to Castaño Cendra - Khadi - 100 grams

224493

Nou

Tint natural que transforma el teu cabell amb un matís mig cendra, eliminant matisos vermellosos i nodrint profundament. Gaudeix d'un color vibrant i una cura superior en un sol pas.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,60€

IVA inclòs
13,60 € / 100 g

Més informació

Tint natural to Castany Cendra Khadi

El toc natural i sofisticat que el teu cabell mereix.

Què és Tint natural to Castany Cendra Khadi?

Eleva la teva experiència de coloració amb Khadi Castaño Ceniza. Aquest tint, amb el seu exclusiu matís mig cendra, elimina per complet els matisos vermellosos, donant-te un to sofisticat i contemporani . En funció del teu color de base, podràs gaudir d'un to des d'un caputxí cremós fins a un profund castanyer cafè.

No és només un tint, és una experiència nutricional pel teu cabell. Els ingredients naturals i vegetals treballen en conjunt per proporcionar no només un color intens, sinó també una cura profunda. Imagina pigments d'herbes actuant com un protector per a cada fil del teu cabell , mentre ingredients potents com Amla, Bhringaraj i Neem ofereixen un volum i brillantor inigualables. A més, la combinació d'índig i henna assegura una coloració duradora i vibrant.

Per als que tenen el desafiament dels cabells blancs, aquest tint no només ofereix cobertura, sinó també una guia específica per assegurar un acabat homogeni i efectiu.

Tria Khadi Castaño Cendre per a una transformació completa: des d'un color impactant fins a un cabell visiblement més saludable i radiant.

Ingredients:

Indigofera Tinctoria Leaf Powder*, Lawsonia Inermis Leaf Powder*, Cassia Auriculata Leaf Powder*, Emblica Officinalis Fruit Powder*, Eclipta Alba Whole Plant Powder*, Azadirachta Indica Leaf Powder*.

*procedent d'agricultura ecològica controlada.

Com es fa servir Tint natural to Castany Cendra Khadi?

  1. Renti els cabells amb un xampú sense silicona.
  2. Per a una cobertura completa de cabells blancs, utilitzeu un reforçant. Apliqui Castanyer clar durant 30 minuts si té molts cabells blancs, cabell ros o basant-se en el gruix/porositat dels seus cabells.
  3. Prepareu el tint barrejant la pols amb aigua a 50 ° C fins a obtenir una pasta cremosa.
  4. Apliqui el tint uniformement amb un raspall, floc a floc fins a les puntes. Si voleu tenyir només les arrels, ometeu la cabellera i les puntes.
  5. Deixeu actuar el tint Castaño cendra entre 30 i 120 minuts. Per refrescar un color prèviament aplicat, reduïu el temps a 15-30 minuts.
  6. Després del temps d'exposició, esbandida els cabells només amb aigua.
  7. Eviteu utilitzar xampú durant 24-48 hores per permetre el desenvolupament complet del color.
  8. Per fixar el color, apliqueu oli capil·lar Khadi i deixeu-lo actuar 20 minuts.
  9. Finalment, renteu-vos els cabells amb un xampú natural i gaudi del brillant to castany mat.

Nota: Cada cabell és diferent, la manera com tots som diferents. Per tant, els resultats poden variar. Suggerim fer un test de color amb tint castanyer cendra en un floc.

Presentació:

Envàs de .

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda