Fabricante:

Khadi Khadi

Oli capil·lar Amla Força & Brillantor - Khadi - 50 ml

224523

Nou

L'Oli capil·lar Amla Força & Brillantor de Khadi és un elixir ayurvèdic que combina la potència nutritiva d'Amla amb la saviesa mil·lenària de la tradició índia. Enforteix, nodreix i aporta una brillantor inigualable al teu cabell.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

14,50€

IVA inclòs
29,00 € / 100 ml

Més informació

Oli capil·lar Amla Força & Brillantor Khadi

Tradició i força ayurvèdica per a un cabell radiant.

Què és Oli capil·lar Amla Força & Brillo Khadi?

L'Oli capil·lar Amla Força & Brillantor de Khadi és la combinació perfecta de tradició i ciència per aconseguir un cabell sa, fort i brillant . Inspirat per les antigues pràctiques ayurvèdiques, aquest oli capil·lar no només embelleix el teu cabell, sinó que també nodreix i revitalitza des del cuir cabellut fins a les puntes.

Amla, conegut al món de l'Ayurveda com la "superfruita", és ric en vitamines i nutrients essencials que penetren profundament en les arrels del cabell , proporcionant una fortalesa inigualable. Així, els cabells no només llueixen espectaculars, sinó que se senten més fort i resistent al dany extern.

Però la màgia no s'acaba aquí. La metodologia tradicional amb què es crea aquest oli és una obra d'art en si mateixa. Les plantes medicinals, acuradament seleccionades seguint estrictes criteris ayurvèdics , es bullen amb amor i paciència sobre un foc obert. Aquesta tècnica, que ha passat de generació en generació, assegura que totes les propietats beneficioses de les herbes s'infonguin a l'oli.

El resultat és un oli capil·lar que no només és un luxe per als cabells, sinó també un bàlsam per a l'ànima. Amb cada aplicació, t'embolcallaràs a la rica història i la saviesa de l'Ayurveda, i el teu cabell t'ho agrairà, lluint més radiant i saludable que mai.

Ingredients:

Helianthus Annuus Seed Oil*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Eclipta Alba Leaf Extract, Bacopa Monniera Leaf Extract, Cyperus Rotundus Leaf Extract, Symplocs Racemosa Bark Extract, Ocimum Sanctum Leaf Extract*, Azadirachta Indica Leaf Extract* Dulcis Oil*, Lawsonia Inermis Leave Extract, Cinnamomum Camphora Extract, Onosma Hispidum Root Extract, Tocopherol, Linalool**, Limonene**.

* Procedent de l'agricultura ecològica.

**Provinent d'olis essencials.

Com es fa servir Oli capil·lar Amla Força & Brillo Khadi?

  • Simplement, poseu 2-3 dosis a la mà. Massatge l'oli al seu cuir cabellut primer i distribueixi l'oli restant a la cabellera i puntes. Si la seva principal preocupació és la cura dels cabells, comenceu amb la cabellera i feu un massatge a la resta de l'oli capil·lar al cuir cabellut.
  • Pot aplicar el tractament amb un raspall de pèl de cerres naturals, distribuiran l'oli de manera uniforme en els cabells i el cuir cabellut.
  • Després emboliqui els cabells amb una tovallola per mantenir calent. Deixeu que l'oli s'absorbeixi almenys de 30 a 60 minuts abans de rentar-te els cabells amb un xampú Khadi. Per a un efecte més intens, simplement deixeu que l'oli penetri durant la nit i renti's els cabells al matí.
  • Aplicar la cura natural dels cabells Khadi dues vegades per setmana. També podeu utilitzar l'oli per als cabells com a producte sense aclarit en petites dosis.

Presentació:

Envàs de 50 ml.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des de 2007 oferint receptes aiurvèdiques úniques basades en la saviesa ancestral. Khadi Naturprodukte és la fusió perfecta de la tradició aiurvèdica amb els estàndards moderns de qualitat certificada.


Khadi, la màgia de l'Ayurveda en cosmètica


Els seus valors es sustenten en la tradició, ètica, integritat i respecte per la natura. Khadi Naturprodukte és sinònim de l'autèntica medicina Ayurveda de l'Índia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda